Incassobureau Groningen

Voordat u een incassobureau regio Groningen kunt inschakelen, moet er naar de debiteur verplicht een schriftelijke ingebrekestellingsbrief of WIK-brief (de WIK-brief is in geval van de consument) verstuurd zijn. In deze aanmaning kondigt u namelijk aan dat er incassokosten in rekening worden gebracht wanneer de debiteur in gebreke blijft met betalen. Blijft de debiteur inderdaad in gebreke, dan wordt het de hoogste tijd om een incassobureau voor uw zaak in Groningen in te schakelen. Maar wist u dat u veel beter meteen een deurwaarder in kunt schakelen? Een deurwaarder heeft niet alleen meer bevoegdheden dan een incassobureau, maar kost vaak ook minder tijd en geld.

Een snelle en daadkrachtige werkwijze

In tegenstelling tot een incassobureau in de regio Groningen hebben wij van De Voordeligste Deurwaarder een veel snellere, effectievere en daadkrachtigere werkwijze. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij professioneel en flexibel optreden. Onze deurwaarder kan (indien gewenst of noodzakelijk) snel op de juiste plek zijn, dus ook bij u in Groningen. Daarnaast incasseren wij ruim 90% van onze zaken. Als wij het niet kunnen incasseren, kan niemand het incasseren.

De bevoegdheden van een incassobureau

Een incassobureau heeft geen wettelijke status of wettelijke bevoegdheid. Dit betekent dat een incassobureau zich enkel en alleen mag bezighouden met incassowerkzaamheden in de fase vóór het vonnis. Een incassobureau mag nooit op eigen houtje beslag leggen. Hier hebben ze altijd een advocaat, deurwaarder en rechter bij nodig. Incassobureaus mogen wel gerechtelijke procedures voeren en dagvaardingen opmaken, maar ze mogen deze dagvaarding vervolgens niet uitbrengen (overhandigen aan de gedaagde partij(en). Hiervoor moet wettelijk gezien een deurwaarder worden ingeschakeld.

Een deurwaarder heeft de status en wettelijke bevoegdheden om het gehele incassotraject uit te kunnen voeren. Dus, in plaats van een incassobureau regio Groningen in te schakelen, is het slimmer en efficiënter om direct De Voordeligste Deurwaarder in te schakelen. Neem contact met ons op en informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden en (juridische) dienstverlening. Wij staan altijd voor u klaar.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Jessica Verweij
Gameren

Jullie hulp was duidelijk, snelle reacties en doeltreffend…

Fijne en aardige medewerkers!

Heel erg bedankt!

Mathijs Smit
Make or Buy, 's-Hertogenbosch

Prima no cure no pay oplossing als klanten je facturen niet betalen. Goede informatie over het proces en eventuele vervolgstappen. Alles via telefoon en digitaal, dus kost weinig tijd.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies