Alimentatie incasseren

Laat uw ex-partner de achterstallige alimentatie betalen

Heeft u recht op achterstallige alimentatie? De Voordeligste Deurwaarder helpt u deze alimentatie te incasseren. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als uw ex-partner de alimentatie niet wil/kan betalen. Of het nu gaat om een paar maanden aan alimentatie die niet betaald is, of meer dan een half jaar aan achterstallige kinder- of partneralimentatie, De Voordeligste Deurwaarder doet er alles aan om er voor te zorgen dat uw ex de alimentatie alsnog gaat betalen. We kunnen zelfs tot 5 jaar terug onbetaalde alimentatie innen, evenals de bijkomende indexatie van de alimentatie!

Bovendien heeft De Voordeligste Deurwaarder persoonlijke aandacht voor u en uw alimentatievordering. Op een creatieve wijze kunnen wij met specifieke informatie over uw ex-partner de achterstallige alimentatie daadkrachtig incasseren.

U kunt direct bij ons terecht om uw achterstallige alimentatie te laten incasseren. We kunnen al na een dag achterstand alimentatie voor u gaan innen. Bovendien is er geen minimum bedrag voor het incasseren van uw achterstallige alimentatie die niet betaald is. De opstartkosten en afwikkelingskosten komen echter wel voor uw rekening, ongeacht de hoogte van uw alimentatievordering.

Moet uw ex alimentatie betalen? De kosten

De Voordeligste Deurwaarder inschakelen om uw achterstallige alimentatie te laten incasseren, kost u, als opdrachtgever, eenmalig € 99,- excl. btw. Als we de alimentatie succesvol incasseren, houden we daarnaast 10% excl. btw in op de alimentatie waar u recht op heeft. U loopt als opdrachtgever verder dus geen enkel kostenrisico. Geen dure deurwaarderskosten achteraf. Als we bij het incasseren van de alimentatie noodzakelijkerwijs extra kosten moeten maken, zoals bijvoorbeeld aan een slotenmaker of een berger, zijn we wettelijk genoodzaakt die vooraf bij u in rekening te brengen. Bij een succesvolle incassering van uw alimentatievordering krijgt u deze extra kosten volledig terug.

Waarom kiezen voor De Voordeligste Deurwaarder?

De Voordeligste Deurwaarder zorgt dat uw ex-partner de niet betaalde alimentatie gaat betalen. U heeft nergens omkijken naar. Met persoonlijke aandacht voor u en uw achterstallige alimentatie en een respectvol en professioneel contact met uw ex-partner, werken wij laagdrempelig, landelijk, snel en daadkrachtig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Laat uw ex-partner de alimentatie betalen waar u recht op heeft. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Meer informatie over alimentatie

Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 24 recensies