Vordering

Ga snel aan de slag met openstaande facturen

Heeft u nog iets van iemand tegoed? Een achterstallige betaling, ofwel een openstaande factuur? We begrijpen goed dat u het beu bent hier nog langer op te wachten. Bij De Voordeligste Deurwaarder bent u aan het juiste adres voor oninbare vorderingen. Door uw vordering uit handen te geven aan ons, bent u er zeker van dat er daadkrachtig voor u te werk wordt gegaan.

Hoe werkt vorderen?

Een vordering uit handen geven aan De Voordeligste Deurwaarder is erg gemakkelijk. U kunt uw vordering namelijk online aanbieden door het incassoformulier in te vullen. Vanaf het moment dat u ons formulier hebt ingevuld, gaan we voor u aan het werk. Allereerst controleren we uw vordering op volledigheid en haalbaarheid. Is nog niet alle informatie compleet, dan vragen we u de ontbrekende informatie te verstrekken. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met het dossiernummer en de naam van uw dossierbehandelaar.

Afhankelijk van uw wens wordt de schuldenaar ook telefonisch en per e-mail naast de dwingende sommatiebrief gesommeerd. Soms is één sommatiebrief al voldoende om de vordering betaald te krijgen of een betalingsregeling te treffen. Krijgt u nog steeds geen reactie? Dan kunt u besluiten de vordering kosteloos in te trekken of een gerechtsdeurwaarder naar het woon- of vestigingsadres van uw schuldenaar te sturen. De gerechtsdeurwaarder kan dan nog beter inschatten welke verhaalsmogelijkheden er zijn en of vorderen via een gerechtelijke procedure zinvol is.

Wij incasseren graag uw vordering

Wij incasseren graag uw vordering

Meer informatie over oninbare vorderingen

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een invordering of over onze scherpe tarieven voor vorderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij houden u altijd op de hoogte van iedere relevante ontwikkeling in uw dossier. Ook kunt u tussentijds een statusupdate krijgen over het vorderen. Bij ons is iedere vordering van betekenis. Ook voor uw vordering gaan we tot het uiterste om betaling te bewerkstelligen.

Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies