Deurwaarder Breda

Kies voor de Voordeligste Deurwaarder Breda

De Voordeligste Deurwaarder Breda ontzorgt u volledig

De Voordeligste Deurwaarder Breda houdt kantoor in Den Bosch. In Breda kunnen wij dan ook snel ter plaatse zijn en actie ondernemen. De Voordeligste Deurwaarder Breda zorgt ervoor dat u niet lang meer op uw geld hoeft te wachten. Of het nu om onbetaalde facturen gaat, achterstallige huur, een vonnis om te verzilveren van de rechtbank of welke andere vordering dan ook. Schakel De Voordeligste Deurwaarder Breda in en laat ons tegen werkelijk voordelige deurwaarderstarieven uw vordering incasseren. Van onze service en dienstverlening kunnen zowel zakelijke klanten als particulieren gebruik maken. De Voordeligste Deurwaarder Breda staat voor u klaar voor een enkele opdracht, maar ook voor portefeuilles met meerdere opdrachten.

Alle gerechtsdeurwaardersdiensten bij De Voordeligste Deurwaarder Breda

De Voordeligste Deurwaarder Breda biedt onder één dak vrijwel alles op het gebied van incasso– en gerechtsdeurwaardersdiensten. Wij kunnen het gehele incassotraject van u overnemen. Van het moment van eerste aanmaningsbrief of ingebrekestellingsbrief van uw debiteur tot het afdragen van het geinde geld op uw bankrekening. U kunt ons inschakelen voor allerlei vorderingen. Denk bijvoorbeeld aan een verstrekte geldlening of alimentatie die niet wordt betaald door uw ex partner. Ook zzp’ers kunnen bij De Voordeligste Deurwaarder Breda terecht voor het incasseren van hun onbetaalde factuur of voor juridisch advies in duidelijke taal. Zo weet u direct zonder poespas waar u aan toe bent en wat uw rechtspositie is. Tevens biedt De Voordeligste Deurwaarder Breda debiteurenbeheer aan wanneer u zelf geen tijd of zin heeft om uw niet betalende klanten vriendelijk maar ook daadkrachtig te sommeren te betalen. Centraal bij De Voordeligste Deurwaarder Breda staat daarbij een praktische en “hands on” aanpak. Resultaatgericht, zodat u er ook echt iets aan heeft.

Effectief, snel en tegen lage deurwaarderskosten

De Voordeligste Deurwaarder Breda kent de weg in de stad en omgeving van Breda en kan veel meer dan een incassobureau. Als gerechtsdeurwaarderskantoor hebben we namelijk ruime wettelijke bevoegdheden. Zo mogen wij beslagmaatregelen treffen als uw schuldenaar weigert te betalen. Desnoods met dwang als de rechter u in het gelijk heeft gesteld. Een incassobureau heeft deze bevoegdheden niet en zal voor beslaglegging altijd gebruik moeten maken van een gerechtsdeurwaarderskantoor. De Voordeligste Deurwaarder Breda is een full service gerechtsdeurwaarderskantoor en kan daardoor uw belangen beter behartigen en sneller en effectiever werken. Wacht daarom niet langer. Heeft u nog geld tegoed van iemand? Wilt u niet langer wachten op uw geld? Wilt u bovendien niet te veel deurwaarderskosten betalen? Schakel dan direct De Voordeligste Deurwaarder Breda in!

Deurwaarder direct inschakelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we direct voor u aan de slag kunnen gaan in Breda en omgeving!

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Aywan Soerdjbalie
YourCash & Euronet Worldwide, Rotterdam

Op advies van mijn broertje heb ik, na de rechterlijke uitspraak, contact gelegd met Jurgen betreft woningontruiming en vordering van de achterstanden.
Al meteen na het eerste gesprek werden er acties ondernomen en zat Jurgen er bovenop.
Dit heeft geleidt tot een hardhandig maar vooral een rechtvaardige manier van ontruiming van de woning.

Noemenswaardig is de beschikbaarheid van Jurgen. Er kan op elk moment van de dag overleg plaatsvinden zonder daarbij rekening te houden met “kantoortijden”. Dit heb ik dan ook als zeer prettig ervaren.

Kortom, onze ervaring met Jurgen van de voordeligste deurwaarder is zeer goed.
Over de werkwijze van Jurgen zeg ik dan ook ” de harde aanpak met een zacht G”

J. Dijksman
Pijnacker

Ben uitermate tevreden over de samenwerking. Nadat ik de dagvaarding deels zelf had opgesteld ( overigens volgens het voorbeeld welke ik vond op deze site) en het ter beoordeling had opgestuurd ontving ik van Jurgen Zuurman een compliment en tevens een advies om de dagvaarding door zijn kantoor te laten verfijnen om zodoende een betere kans van slagen te hebben tijdens de rechtszaak. Mij is gebleken dat dit professioneel is gedaan door juridische medewerker Pieter Taal. Ook nadat de dagvaarding was betekent ontving ik direct na afgifte een telefonische bevestiging. Of het deurwaarderskantoor van Jurgen Zuurman inderdaad de goedkoopste is weet ik niet want ik heb geen vergelijkende offertes aangevraagd. De geoffreerde vaste prijs leek mij meteen al redelijk dus ik zag geen reden om verder te kijken.  Ik kan het kantoor zeker aanbevelen.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies