Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?

Schakel rechtstreeks met ons!

Als u recht heeft op achterstallige betalingen, wilt u natuurlijk niets liever dan dat u snel over het geld beschikt waar u recht op heeft. De Voordeligste Deurwaarder kan dankzij ruime wettelijke bevoegdheden snel en daadkrachtig voor u optreden.

Indien u te maken heeft met onbetaalde facturen of andere bedragen die niet betaald worden, kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Dit geldt voor bedrijven en voor particulieren. Wilt u een gerechtelijke procedure opstarten? Dan heeft u een gerechtsdeurwaarder nodig om de dagvaarding aan gedaagde uit te reiken. Bent u al in het bezit van een Nederlands vonnis of beschikking, waarin uw schuldenaar/tegenpartij is veroordeeld maar weigert tot betaling over te gaan, dan kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen om het vonnis of beschikking voor u te verzilveren.

Deurwaarder of incassobureau?

U doet er verstandig aan rechtstreeks een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. U hoeft niet eerst een incassobureau in te schakelen. Een incassobureau kan uw schuldenaar overigens alleen ‘verzoeken’ of ‘sommeren’ om te betalen. Verdere gerichte acties kan een incassobureau zelf niet ondernemen, omdat zij daartoe niet wettelijk bevoegd zijn en zij moeten daarvoor ook verplicht een gerechtsdeurwaarder inschakelen.

De gerechtsdeurwaarder heeft meer bevoegdheden

Weigert uw schuldenaar tot betaling over te gaan en wilt u toch betaling afdwingen? Dan rest u niets anders dan een gerechtelijke procedure op te starten. Deze begint altijd met een dagvaarding. In Nederland is bij wet geregeld dat alleen de gerechtsdeurwaarder een dagvaarding aan uw schuldenaar mag en kan overhandigen. Een incassobureau moet dus altijd een gerechtsdeurwaarder inschakelen voor het betekenen van een dagvaarding of vonnis. Vervolgens kan alleen een gerechtsdeurwaarder alle door de wet beschikbaar gestelde dwangmaatregelen aan uw schuldenaar opleggen om hem tot betaling te dwingen. Bij inschakeling van de gerechtsdeurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder heeft u alle expertise en benodigde bevoegdheden onder één dak. Dit werkt kostenbesparend!

Deurwaarderskosten

Niet alleen onze naam is ‘De Voordeligste deurwaarder’, wij zijn qua deurwaarderskosten ook daadwerkelijk de voordeligste deurwaarder van Nederland. We zijn een full service gerechtsdeurwaarderskantoor. Wij hebben zeer ruime openingstijden, zijn ook in het weekend telefonisch goed bereikbaar en geven u in begrijpelijke taal advies over wat uw mogelijkheden en kansen op succes zijn. Wij hanteren, naast een no-cure-no pay formule, lage deurwaarderskosten. Deurwaarder inschakelen en benieuwd naar de deurwaarderskosten? Gerechtsdeurwaarder Jurgen Zuurman staat u vaak zelf te woord en geeft u kosteloos deskundig advies over wat te doen in uw situatie.

Deurwaarder inschakelen als ZZP’er

Een openstaande factuur, een niet betalende klant of klanten die niet willen of kunnen betalen? Ook als ZZP’er kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Of het nu om kleine of grote bedragen gaat: ook als ZZP’er kunt u De Voordeligste Deurwaarder inschakelen.

Een deurwaarder inschakelen als particulier (privé)

Het antwoord op de vraag of u als particulier (privé) ook een deurwaarder kunt inschakelen, is ‘ja’. In principe kunt u als particulier op dezelfde voorwaarden een deurwaarder inschakelen als een bedrijf. Het is dan wel belangrijk dat u goed beslagen ten ijs komt. U moet de vordering kunnen aantonen c.q. onderbouwen. Met mondelinge afspraken komt u niet ver.

Deurwaarder inschakelen? Doe het maatschappelijk verantwoord!

Wij incasseren maatschappelijk verantwoord en hebben niet alleen oog voor onze opdrachtgever, maar ook voor uw schuldenaar. Zo geven wij schuldenaren de mogelijkheid om korting te krijgen op de te betalen (incasso)kosten al naar gelang de snelheid waarmee zij hun schulden afbetalen. Zo creëren wij voor alle betrokken partijen een win-win-win situatie en krijgt u snel uw geld!

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Mr. J.C.M. (Jorg) van Bladel | Willems van Bladel Advocaten
Den Bosch

Als advocatenkantoor hebben wij behoefte aan een deurwaarder die adequaat en correct handelend optreedt en die daarbij op de hoogte is van de laatste juridische regelgeving. Daarbij is het fijn als een deurwaarder met de klant meedenkt en zich flexibel opstelt. Wij vertrouwen onze zaken dan ook toe aan Jurgen en zijn team.

Jeroen Jansen
J. Jansen Schilderwerken, Oijen

Ik kan u DeVoordeligsteDeurwaarder.nl aanbevelen omdat zij…..Op een adequate manier, maar ook met gevoel voor mensen de zaak ter hand nemen.
Jurgen is iemand die naar mijn beleving op een vriendelijke en meedenkende manier naar beide partijen toe geschillen weet op te lossen, waarbij hij het belang van beide partijen niet uit het oog verliest.
In mijn geval ging het om een kleine vordering van 300 euro die al maanden sudderde en af en toe boven kwam, na enkele herinneringen en wat sms contact dutte het weer in, tot ik Jurgen leerde kennen.
Hij nam de zaak ter harte en zorgde dat er schot in de zaak kwam door er boven op te blijven op die kenmerkende manier van hem, vriendelijk maar wel doelgericht.
dit zorgde ervoor dat de klant binnen een week betaalde, waarbij beide partijen zich konden vinden in het resultaat.
Jurgen, nogmaals hartelijk dank.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 28 recensies