Sommatie exploot

Grote kans op succes!

Reageert uw schuldenaar zelfs na herhaaldelijke sommatiebrieven niet op uw aanmaning? Wilt u de schuldenaar laten merken dat de laatste kans nu echt aangebroken is? Een sommatie-exploot dat persoonlijk aan uw schuldenaar wordt uitgereikt door een gerechtsdeurwaarder, biedt dan uitkomst. Een gerechtsdeurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder gaat daadkrachtig voor u aan de slag om het exploot te betekenen. Onze gerechtsdeurwaarders proberen altijd uw schuldenaar persoonlijk het sommatie-exploot te overhandigen. Door sommatie per deurwaardersexploot weet u zeker dat u er alles aan heeft gedaan om betaling buiten de rechter om te bewerkstelligen.

Exploot betekenen

Een sommatie-exploot wordt door de ontvanger vaak als zeer serieus ervaren, waardoor het een effectief middel is om een openstaande incasso betaald te krijgen. Wanneer onze gerechtsdeurwaarders uw sommatie-exploot betekenen, gaan ze persoonlijk langs bij uw schuldenaar en sommeren dan om binnen twee dagen alsnog de achterstallige betaling te betalen. Deze korte periode zorgt ervoor dat er veelal dezelfde dag nog betaald wordt of een betalingsregeling getroffen wordt. Een sommatie-exploot heeft over het algemeen een grote kans op succes. Van het bezoek maken we een authentieke akte op die een sterke bewijsfunctie heeft in het Nederlands procesrecht als er onverhoopt toch niet betaald wordt.

Wanneer een gerechtsdeurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder het sommatie-exploot gaat betekenen, kunnen we ook meteen een inschatting voor u maken van de verhaalsmogelijkheden die er aldaar bij uw schuldenaar zijn. Hoe is de lokale situatie bij uw schuldenaar? Wat betekent dat voor uw verhaalsmogelijkheden? Waardevolle informatie waar u verder mee kunt als de achterstallige betaling ondanks het sommatie-exploot niet betaald zou worden.

Meer informatie

Wilt u, voordat u besluit een gerechtelijke procedure op te starten een sommatie-exploot laten betekenen? Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We stellen uw sommatie-exploot al vanaf € 159,- ex btw op. We kunnen snel en voortvarend voor u optreden en tot het betekenen van het sommatie-exploot over gaan. Wij houden rekening met uw wensen en betekenen het sommatie-exploot door heel Nederland! Lees hier meer over wat een exploot is.

Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies