Juridisch advies

Snelle, eerlijke en pragmatische juridische hulp

De Voordeligste Deurwaarder beschikt over ervaren juristen die u van deskundig juridisch advies kunnen voorzien op het gebied van onder andere huurrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en onverschuldigde betalingen. Heeft u bijvoorbeeld een pakketje besteld, maar nooit ontvangen of de bestelling geannuleerd, en krijgt u nu uw geld niet terug? Of heeft u een bestelling teruggestuurd naar de webshop die niet door hen geaccepteerd wordt? Dan kan een juridisch adviseur van De Voordeligste Deurwaarder u vertellen wat uw opties zijn. Want dat er iets moet gebeuren, dat is duidelijk!

We begrijpen heel goed dat u graag wilt doorpakken en snel wilt weten waar u aan toe bent. Snelheid is één van de voordelen van onze juridische dienstverlening. Na het juridisch advies kunnen we direct voor u aan de slag gaan indien gewenst. Een juridisch adviseur van De Voordeligste Deurwaarder kan bijvoorbeeld in de ochtend uw dagvaarding opstellen en onze gerechtsdeurwaarder kan deze dagvaarding in de middag al betekenen indien noodzakelijk. We hebben korte lijntjes waardoor we snel kunnen schakelen en pragmatisch te werk kunnen gaan.

Schakel onze juridisch adviseur in

Bij De Voordeligste Deurwaarder vindt u alle expertise op het gebied van juridische hulp onder één dak. Omdat onze kosten lager liggen dan de kosten van een advocaat, kunnen we u een zeer aantrekkelijk tarief bieden voor juridisch advies. We zullen altijd eerlijk advies geven op uw juridische vragen. Zo weet u zeker dat wij, naast juridisch advies, ook pragmatisch advies geven. Neem voor meer informatie over juridische bijstand vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Juridisch advies is advies omtrent wet- en regelgeving. Er wordt gezegd: “Ieder wordt geacht de wet te kennen”, maar de wet- en regelgeving kan ingewikkeld zijn en verandert voortdurend. Daarom zijn er juristen, gerechtsdeurwaarders en advocaten die zich bezighouden met de wetgeving. Zij kunnen juridisch advies geven en hulp bieden. Een gerechtsdeurwaarder kan juridisch advies geven bij geschillen en je helpen je geld (terug) te krijgen. Door op tijd deskundig juridisch advies in te winnen, kun je problemen voorkomen of juist oplossen.

Door bij juridische kwesties tijdig juridisch advies in te winnen, kun je problemen voorkomen of oplossen. Hoewel het inschakelen van een professional voor juridisch advies een investering kan zijn, kan het uiteindelijk geld opleveren en bespaar je jezelf mogelijke (juridische of financiële) problemen. De kosten van juridisch advies kunnen per aanbieder verschillen. Bij De Voordeligste Deurwaarder kun je terecht voor zeer deskundig juridisch advies. De kosten hangen af van wie je precies inschakelt. Zo kost het inschakelen van een jurist van De Voordeligste Deurwaarder €144,- per uur en het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder €175,- per uur exclusief btw. De betaling wordt afgerond per halfuur.

Juridisch advies kan van onschatbare waarde zijn. Met deskundig juridisch advies kun je weloverwogen beslissingen nemen. Bijvoorbeeld over wat je wel of niet moet doen en over wat wel en niet kan en mag. Ook kan deskundig juridisch advies ervoor zorgen dat zaken soepel én rechtsgeldig worden afgehandeld in jouw voordeel. Het juridisch advies van De Voordeligste Deurwaarder is altijd deskundig en kan je behoeden voor juridische misstappen. Daarnaast kan de expertise van De Voordeligste Deurwaarder je helpen om te bepalen waar je recht op hebt en voorkomen dat je onterecht wordt benadeeld. Als er sprake is van een vordering op jou, kan De Voordeligste Deurwaarder ook beoordelen of er wel juist wordt gehandeld en of de juiste procedures worden/zijn gevolgd.

Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies