Juridisch advies

Snelle, eerlijke en pragmatische juridische hulp

De Voordeligste Deurwaarder beschikt over ervaren juristen die u van deskundig juridisch advies kunnen voorzien op het gebied van onder andere huurrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en onverschuldigde betalingen. Heeft u bijvoorbeeld een pakketje besteld, maar nooit ontvangen of de bestelling geannuleerd, en krijgt u nu uw geld niet terug? Of heeft u een bestelling teruggestuurd naar de webshop die niet door hen geaccepteerd wordt? Dan kan een juridisch adviseur van De Voordeligste Deurwaarder u vertellen wat uw opties zijn. Want dat er iets moet gebeuren, dat is duidelijk!

We begrijpen heel goed dat u graag wilt doorpakken en snel wilt weten waar u aan toe bent. Snelheid is één van de voordelen van onze juridische dienstverlening. Na het juridisch advies kunnen we direct voor u aan de slag gaan indien gewenst. Een juridisch adviseur van De Voordeligste Deurwaarder kan bijvoorbeeld in de ochtend uw dagvaarding opstellen en onze gerechtsdeurwaarder kan deze dagvaarding in de middag al betekenen indien noodzakelijk. We hebben korte lijntjes waardoor we snel kunnen schakelen en pragmatisch te werk kunnen gaan.

Schakel onze juridisch adviseur in

Bij De Voordeligste Deurwaarder vindt u alle expertise op het gebied van juridische hulp onder één dak. Omdat onze kosten lager liggen dan de kosten van een advocaat, kunnen we u een zeer aantrekkelijk tarief bieden voor juridisch advies. We zullen altijd eerlijk advies geven op uw juridische vragen. Zo weet u zeker dat wij, naast juridisch advies, ook pragmatisch advies geven. Neem voor meer informatie over juridische bijstand vrijblijvend contact met ons op.

Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies