Factuur niet betaald?

Uw openstaande facturen zijn bij De Voordeligste Deurwaarder in goede handen.

Heeft uw klant na de zoveelste herinnering of aanmaning zijn factuur nog niet betaald? Heeft u zelfs al een ingebrekestelling gestuurd voor de openstaande facturen? Dan is het tijd om De Voordeligste Deurwaarder in te schakelen. Wij gaan daadkrachtig te werk en zorgen ervoor dat u het geld krijgt waar u recht op heeft.

Nadat u uw deel van de overeenkomst naar tevredenheid uitgevoerd heeft, wilt u vanzelfsprekend dat de tegenpartij daar netjes voor betaalt. Uw openstaande facturen zijn bij De Voordeligste Deurwaarder in goede handen. In tegenstelling tot een incassobureau mogen wij wel overgaan tot het nemen van gerechtelijke maatregelen. Dat mag als de schuldenaar na meerdere sommaties en in gebreke te zijn gesteld zijn factuur nog niet betaald heeft.

Hoe gaan wij bij openstaande facturen te werk?

Als eerste proberen we in contact te komen met de schuldenaar door het sturen van een dwingende sommatiebrief. Dit doen we om uw openstaande facturen betaald te krijgen. Indien de schuldenaar niet reageert of betaalt proberen we actief met hem in contact te komen door hem te bellen, te mailen of brengen wij een huisbezoek en overhandigt onze gerechtsdeurwaarder hem een sommatie-exploot. Als de schuldenaar uw vordering betwist, kunnen wij dat verweer juridisch voor u weerleggen zodat het ook stand kan houden bij een eventuele gerechtelijke procedure. In het geval dat de schuldenaar de vordering niet betwist of betaalt kunnen wij een gerechtelijke procedure voor u opstarten. Dit begint met het opstellen van de dagvaarding.

Kosten

Wij kunnen openstaande facturen op no cure no pay basis incasseren. Het kost u niets om deze ter incasso aan ons uit handen te geven en uw incasso op no cure no pay basis te laten verzilveren in klinkende munt. Bij een succesvolle incasso brengen we 10% afwikkelingskosten excl. btw over de geïnde gelden in rekening bij de opdrachtgever.

Heeft u als ondernemer een factuur die niet betaald is? Weet u na diverse pogingen niet meer wat u moet doen? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Met persoonlijke aandacht voor u en uw openstaande facturen en een respectvol en professioneel contact met de schuldenaar werken wij laagdrempelig, landelijk, snel en daadkrachtig!

Gerelateerde artikelen aan niet betaalde facturen

Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies