Deurwaarder Amersfoort

Wij werken ook op no cure no pay basis


Wilt u als bedrijf of als particulier in de regio Amersfoort een deurwaarder inschakelen? De gerechtsdeurwaarders van De Voordeligste Deurwaarder staan graag voor u klaar. Wij zijn de voordeligste deurwaarder van Nederland, omdat we als het ware op basis van no cure no pay werken. U hoeft bij ons dus alleen te betalen als wij uw incassozaak tot een goed einde brengen. Daarnaast zijn wij ook altijd eerlijk en transparant over eventuele opstartkosten. Dé deurwaarder in Amersfoort waarbij uw financiële risico beperkt blijft.

Wij incasseren 90% van onze zaken

Is er sprake van openstaande rekeningen? Wilt u een gerechtelijke procedure opstarten? Heeft u recht op niet betaalde alimentatie? Of komen uw huurders hun huurovereenkomst niet na? Allemaal zaken waarvoor u De Voordeligste Deurwaarder kunt inschakelen. Wij zorgen ervoor dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft. We incasseren als deurwaarder in Amersfoort 90% van onze zaken. En dat doen we op een maatschappelijk verantwoorde manier. We hebben niet alleen oog voor u als opdrachtgever, maar ook voor de schuldenaar. Op deze manier creëren wij voor alle betrokken partijen een win-win situatie.

Deurwaarder Amersfoort inschakelen? Neem contact op!

Wij onderscheiden onszelf met ons deurwaarderskantoor door een persoonlijke aanpak waarbij begrijpelijke taal een belangrijk uitgangspunt is. Bent u benieuwd waarom De Voordeligste Deurwaarder zo hoog scoort op het gebied van klanttevredenheid in Google? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons krijgt u advies van een gerechtsdeurwaarder die met u meedenkt in praktische oplossingen. U krijgt dus geen salesmedewerkers aan de telefoon die u de zaken te rooskleurig voorstelt.

Wij vertellen u graag meer over onze snelle en daadkrachtige werkwijze als deurwaarder in Amersfoort. Als gerechtsdeurwaarder zijn wij namelijk een stuk daadkrachtiger dan een incassobureau en we hebben ruimere bevoegdheden om uw incasso snel te incasseren.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Aywan Soerdjbalie
YourCash & Euronet Worldwide, Rotterdam

Op advies van mijn broertje heb ik, na de rechterlijke uitspraak, contact gelegd met Jurgen betreft woningontruiming en vordering van de achterstanden.
Al meteen na het eerste gesprek werden er acties ondernomen en zat Jurgen er bovenop.
Dit heeft geleidt tot een hardhandig maar vooral een rechtvaardige manier van ontruiming van de woning.

Noemenswaardig is de beschikbaarheid van Jurgen. Er kan op elk moment van de dag overleg plaatsvinden zonder daarbij rekening te houden met “kantoortijden”. Dit heb ik dan ook als zeer prettig ervaren.

Kortom, onze ervaring met Jurgen van de voordeligste deurwaarder is zeer goed.
Over de werkwijze van Jurgen zeg ik dan ook ” de harde aanpak met een zacht G”

Jo Aretz
Landgraaf

Uitermate tevreden. Vriendelijk contact, inhoudelijk goed op weg geholpen met een voorbeeld dagvaardiging. Nuttige feedback gehad op mijn concept dagvaarding enz enz. Mede hierdoor uiteindelijk mijn recht kunnen halen via de kantonrechter. Uiteindelijk ook door tussenkomst van “de voordeligste deurwaarder” alle bedragen kunnen innen. Jammer dat het zo moet maar fijn dat wij ons recht hebben kunnen halen. Mocht het onverhoopt weer een keer nodig zijn, weet ik bij wie ik hulp ga inroepen. Bij “de voordeligste deurwaarder”.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 39 recensies