Incassobureau Leeuwarden

Bent u van plan om een incassobureau in de regio Leeuwarden in te schakelen? Waarom kiest u dan niet meteen voor een deurwaarder? Een incassobureau probeert namelijk een rekening te incasseren, zonder dat daar een gerechtelijke procedure aan te pas komt. Een soort voortraject, dat we ook wel minnelijke incasso noemen. Vaak wordt er door de schuldenaar niet betaalt als er “alleen maar een briefje wordt gestuurd”. Vaak is er meer voor nodig om betaling af te dwingen. Een deurwaarder heeft ruime bijzondere, wettelijke bevoegdheden waardoor een deurwaarder bijvoorbeeld dagvaardingen mag uitbrengen (overhandigen aan de gedaagde partij), ontruimingen mag uitvoeren en beslag kan leggen op het vermogen of inkomen van uw schuldenaar. De werkwijze van een deurwaarder is dus veel sneller, daadkrachtiger, effectiever en vaak voordeliger dan bij een incassobureau.

De voordelen van ons gerechtsdeurwaarderskantoor

Wanneer u kiest voor een deurwaarder van gerechtsdeurwaarderskantoor De Voordeligste Deurwaarder in plaats van een incassobureau regio Leeuwarden, kiest u voor de volgende voordelen:

 • Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers
  Als De Voordeligste Deurwaarder uw incassodossier in de regio Leeuwarden niet kan incasseren, dan kan niemand het incasseren.
 • Lagere kosten en ruimere wettelijke bevoegdheden dan een incassobureau
  Vaak wordt gedacht: een deurwaarder heeft meer bevoegdheden, dus de kosten zullen wel hoger liggen. Maar dat klopt niet, de kosten bij een deurwaarder liggen meestal lager dan bij een incassobureau.
 • No cure no pay
  Bij ons bent u er niet alleen van verzekerd dat we de voordeligste deurwaarder zijn, omdat we als het ware op basis van no cure no pay werken. Maar ook omdat we u altijd eerlijk en transparant informeren over de te verwachten kosten. Zo blijft uw financiële risico altijd beperkt.

Incassobureau regio Leeuwarden inschakelen? Neem contact met ons op

Of u nu als bedrijf of als particulier nog geld tegoed heeft van iemand: De Voordeligste Deurwaarder staat altijd voor u klaar. Wilt u niet langer wachten op het geld waar u recht op heeft? Dan zijn wij de deurwaarder die u zoekt. Wij gaan namelijk veel verder dan een incassobureau in de regio Leeuwarden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Frank Schreij
Budgetverhuizer, Vlaardingen

Na het inschakelen van De Voordeligste Deurwaarder is mijn vordering die al bijna 1,5 jaar open stond snel voldaan.

Jeroen Jansen
J. Jansen Schilderwerken, Oijen

Ik kan u DeVoordeligsteDeurwaarder.nl aanbevelen omdat zij…..Op een adequate manier, maar ook met gevoel voor mensen de zaak ter hand nemen.
Jurgen is iemand die naar mijn beleving op een vriendelijke en meedenkende manier naar beide partijen toe geschillen weet op te lossen, waarbij hij het belang van beide partijen niet uit het oog verliest.
In mijn geval ging het om een kleine vordering van 300 euro die al maanden sudderde en af en toe boven kwam, na enkele herinneringen en wat sms contact dutte het weer in, tot ik Jurgen leerde kennen.
Hij nam de zaak ter harte en zorgde dat er schot in de zaak kwam door er boven op te blijven op die kenmerkende manier van hem, vriendelijk maar wel doelgericht.
dit zorgde ervoor dat de klant binnen een week betaalde, waarbij beide partijen zich konden vinden in het resultaat.
Jurgen, nogmaals hartelijk dank.

Meest gestelde vragen

 • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
 • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
 • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
 • Wat doet een deurwaarder?
 • Wat is een (on)betwiste vordering?
 • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
 • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies