Incassobureau Almere

Wanneer uw klant een factuur niet betaalt of wanneer er sprake is van andere bedragen die niet betaald worden, kunt u een incassobureau inschakelen. Maar heeft u er al weleens aan gedacht om, in plaats een incassobureau in de regio Almere in te schakelen, te kiezen voor een gerechtsdeurwaarder? Of het nu om een zakelijke vordering gaat voor uw onderneming of voor een particuliere vordering wanneer u bijvoorbeeld iemand geld heeft uitgeleend: De Voordeligste Deurwaarder helpt u graag het geld te incasseren, waar u recht op heeft.

Een snelle en daadkrachtige werkwijze

In tegenstelling tot een incassobureau regio Almere hebben wij een veel snellere en daadkrachtigere werkwijze. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij professioneel en flexibel optreden. Onze deurwaarder kan snel op de juiste plek zijn, dus ook bij u in Almere. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers. Als De Voordeligste Deurwaarder het niet kan incasseren, kan niemand het incasseren.

Deurwaarder of incassobureau in Almere inschakelen?

Vaak wordt gedacht dat men eerst een incassobureau moet inschakelen, alvorens contact op te nemen met een gerechtsdeurwaarder. Maar het tegendeel is waar, u kunt namelijk direct en rechtstreeks een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Een gerechtsdeurwaarder heeft niet alleen meer bevoegdheden, maar de kosten liggen ook lager. Woont u in de regio Almere en heeft u te maken met onbetaalde facturen of andere bedragen die niet betaald worden? Schakel dan De Voordeligste Deurwaarder in. Wij gaan voortvarend, discreet en voordelig voor u aan de slag.

Een incassobureau kan een schuldenaar slechts verzoeken om te betalen, andere acties mogen door een incassobureau namelijk niet ondernomen worden. Incassobureaus zijn daar wettelijk niet bevoegd voor. Als gerechtsdeurwaarder hebben wij meer wettelijke bevoegdheden als het gaat om een incasso te incasseren. Voor het betekenen van bijvoorbeeld een dagvaarding of een vonnis dan wel om ergens beslag op te kunnen leggen moet een incassobureau namelijk altijd een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Incassobureaus hebben die wettelijke bevoegdheid niet!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Judith van Goch
Geffen

Ik ken Jurgen niet alleen als een heel voordelige, maar ook als een heel vakbekwaam deurwaarder. Hij is vasthoudend, doelgericht en respectvol in zijn optreden. Voor een deurwaarder zijn dat belangrijke eigenschappen.”

P. Jansen
Geleen

Na jaren liggen te sukkelen met een domme mevrouw Peters van het domme gerechtsdeurwaarderskantoor Vaessen te Sittard..pfff. ben ik eindelijk bij De Voordeligste Deurwaarder Den Bosch terecht gekomen .. en HIEP HIEP HOERA MIJN VORDERING IS BINNEN !!! Dit is pas KWALITEIT !! TOPPIE gegaan, petje af voor Jurgen en zijn TEAM !! groet Pierre

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies