Incassobureau Almere

Wanneer uw klant een factuur niet betaalt of wanneer er sprake is van andere bedragen die niet betaald worden, kunt u een incassobureau inschakelen. Maar heeft u er al weleens aan gedacht om, in plaats een incassobureau in de regio Almere in te schakelen, te kiezen voor een gerechtsdeurwaarder? Of het nu om een zakelijke vordering gaat voor uw onderneming of voor een particuliere vordering wanneer u bijvoorbeeld iemand geld heeft uitgeleend: De Voordeligste Deurwaarder helpt u graag het geld te incasseren, waar u recht op heeft.

Een snelle en daadkrachtige werkwijze

In tegenstelling tot een incassobureau regio Almere hebben wij een veel snellere en daadkrachtigere werkwijze. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij professioneel en flexibel optreden. Onze deurwaarder kan snel op de juiste plek zijn, dus ook bij u in Almere. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers. Als De Voordeligste Deurwaarder het niet kan incasseren, kan niemand het incasseren.

Deurwaarder of incassobureau in Almere inschakelen?

Vaak wordt gedacht dat men eerst een incassobureau moet inschakelen, alvorens contact op te nemen met een gerechtsdeurwaarder. Maar het tegendeel is waar, u kunt namelijk direct en rechtstreeks een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Een gerechtsdeurwaarder heeft niet alleen meer bevoegdheden, maar de kosten liggen ook lager. Woont u in de regio Almere en heeft u te maken met onbetaalde facturen of andere bedragen die niet betaald worden? Schakel dan De Voordeligste Deurwaarder in. Wij gaan voortvarend, discreet en voordelig voor u aan de slag.

Een incassobureau kan een schuldenaar slechts verzoeken om te betalen, andere acties mogen door een incassobureau namelijk niet ondernomen worden. Incassobureaus zijn daar wettelijk niet bevoegd voor. Als gerechtsdeurwaarder hebben wij meer wettelijke bevoegdheden als het gaat om een incasso te incasseren. Voor het betekenen van bijvoorbeeld een dagvaarding of een vonnis dan wel om ergens beslag op te kunnen leggen moet een incassobureau namelijk altijd een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Incassobureaus hebben die wettelijke bevoegdheid niet!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Nick de Winter
Zoeterwoude

Na een lange privé strijd over geld had ik de moed opgegeven om het ooit nog terug te zien. Meer dan kwaad en teleurgesteld kon ik niet zijn op de persoon in kwestie. Toen ben ik opzoek gegaan naar een deurwaarder die hopelijk mijn probleem kon oplossen. Ik kwam terecht bij de voordeligste deurwaarder. Ik heb verder (gelukkig) geen vergelijking met een andere deurwaarder maar mijn ervaring met de voordeligste deurwaarder is zeer positief. Ze hebben voor mij al het geld wat ik nog tegoed had terug gevorderd. Daarnaast waren ze goed te bereiken via telefoon en mail. Als ik tussentijds vragen had werd deze altijd netjes beantwoord. Als enige aandachtpunt had ik dat ik niet altijd op de hoogte werd gehouden van de vordering van de zaak. Nu hebben ze een klanten portaal waarin alles word bijgehouden. Dit maakt het een stuk overzichtelijker.

Felix Barenholz
MKB Media, Maren-Kessel

Hartelijk dank!!

Ondanks ‘de reden’ (wanbetaler) om met jullie te werken was dit echt verrassend ‘plezierig’..
Vanaf het moment dat ik na lang wikken en wegen de vordering aan jullie uit handen gaf viel er een last van mn schouders. Eindelijk rust, niet meer de dagelijkse irritatie, niet meer die negatieve energie.
Eindelijk iemand anders die het voor me gaat oplossen (als dat kan).
En warempel!..Jullie bewijzen dat het kan. Na zelf maanden , zonder resultaat, bezig geweest te zijn de klant te manen etc lukt het jullie om in twee fasen alles te incasseren. Zonder gedoe!
En constant werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en waren jullie altijd bereikbaar als ik een vraag had.
Kan niet anders dan n groot compliment geven en zou bijna zeggen ‘op naar de volgende ‘..:-)

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies