Incassobureau Eindhoven

Wilt u als schuldeiser een schuldenaar aan zijn of haar financiële verplichtingen houden? Dan kunt u van zowel een incassobureau als een gerechtsdeurwaarder gebruik maken. Vaak wordt gedacht dat dit hetzelfde is, maar een gerechtsdeurwaarder is als enige bevoegd om alle incassotrajecten voor u uit te voeren. Denk aan incasseren, procederen en executeren. Dus, wilt u snel het geld ontvangen waar u recht op heeft? Schakel dan niet een incassobureau, maar een gerechtsdeurwaarder regio Eindhoven in. De Voordeligste Deurwaarder staat graag voor u klaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Incassobureau of deurwaarder regio Eindhoven inschakelen?

Het is niet zo dat u eerst een incassobureau uw incassodossier in regio Eindhoven moet laten behandelen, voordat u een deurwaarder mag inschakelen. Een deurwaarder heeft niet alleen meer bevoegdheden, maar de kosten liggen ook aanzienlijk lager. Een incassobureau kan een schuldenaar slechts verzoeken om te betalen, andere acties mogen niet ondernomen worden. Als gerechtsdeurwaarderskantoor hebben wij meer wettelijke bevoegdheden op het gebied van incasso’s incasseren. Voor het betekenen (overhandigen) van bijvoorbeeld een dagvaarding of een vonnis moet een incassobureau namelijk altijd een deurwaarder inschakelen.

Hulp nodig? Neem contact met ons op

Wij begrijpen als geen ander dat u niet langer wilt wachten op het geld waar u recht op heeft. De hoogste tijd dus om De Voordeligste Deurwaarder in te schakelen. Want als wij uw incasso in de regio Eindhoven niet kunnen incasseren, kan niemand het incasseren. Wij incasseren namelijk ruim 90% van onze incassodossiers. Daarnaast informeren wij u altijd eerlijk en transparant over de te verwachten kosten. Op deze manier beperken we uw financiële risico.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, onze dienstverlening of heeft u (juridisch) advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en dienstverlening.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Erik de Jong
Harderwijk

Ik wilde graag zelf, dus zonder advocaat, de dagvaarding schrijven. Jurgen stuurde me heldere, beknopte informatie hoe ik dat kon doen. Vervolgens gaf zijn jurist de “finishing touch” en werd de dagvaarding bezorgd. Alles ging snel, goed en goedkoop. Geweldig!

Joen Meis
Amersfoort

Betrouwbare partij met goede expertise die heeft geleid tot het gewenste resultaat!

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies