Incassobureau Rotterdam

Betaalt uw klant een factuur niet? Of is er sprake van andere bedragen die niet betaald worden? Dan kunt u zowel zakelijk als particulier een incassobureau in de regio Rotterdam inschakelen. Een incassobureau is namelijk een bedrijf dat schulden probeert te incasseren bij de betreffende schuldenaar. Maar een schuld kan en mag ook direct worden aangebracht bij een deurwaarder. Het grote voordeel van een deurwaarder is dat deze niet alleen schulden incasseert, maar ook een wettelijke status -en dus meer bevoegdheden- heeft dan een incassobureau. Bent u op zoek naar een goede, voordelige deurwaarder in de regio Rotterdam? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij helpen u graag het geld te incasseren waar u recht op heeft.

Wij incasseren ruim 90% van onze zaken

Eén van de grootste voordelen van De Voordeligste Deurwaarder is dat wij 90% van onze incassodossiers incasseren. Als wij uw incasso niet kunnen incasseren, dan kan niemand het. In tegenstelling tot een incassobureau in de regio Rotterdam hebben wij een veel snellere, daadkrachtigere en effectievere werkwijze. En dankzij onze landelijke dekking kunnen wij altijd snel, professioneel en flexibel optreden. Onze deurwaarder kan snel op de juiste plek bij u in Rotterdam zijn als dit wenselijk of noodzakelijk is.

Incassobureau Rotterdam vs. deurwaarder Rotterdam

Bij het woord incasso wordt vaak gedacht aan een incassobureau. Een incassobureau is een bureau dat achter uw geld aangaat. En voor velen lijkt het inschakelen van een incassobureau in de regio Rotterdam een minder ingrijpende stap dan het inschakelen van een gerechtsdeurwaarderskantoor. Echter heeft een incassobureau vaak beperkte juridische kennis en als het lastig wordt om uw vordering te incasseren, moet er vaak toch een beroep worden gedaan op de deurwaarder. Is het dan niet slimmer én voordeliger om direct met een gerechtsdeurwaarderskantoor te schakelen en uw mogelijkheden vrijblijvend te bespreken?

Een deurwaarder heeft namelijk wél wettelijke bevoegdheden. Een deurwaarder is de enige partij die wettelijk gezien ambtshandelingen (beslagleggingen) kan verrichten, zoals het betekenen van een dagvaarding, het incasseren van vonnissen of het leggen van (conservatoir) beslag. Het is dus in veel gevallen slimmer om direct te kiezen voor een deurwaarder dan een incassobureau voor uw incasso in Rotterdam.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

André

Ik ben bij de voordeligste deurwaarder terecht gekomen omdat hij werd aanbevolen door mijn vrouw en tevens deurwaarder. De aanbeveling heeft zeer goed uitgepakt, alles wat er te winnen viel is door de voordeligste deurwaarder binnengesleept en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Erg tevreden.

Sjaak Engelhard
Meppel

De inmiddels behoorlijk hoge huurachterstand welke al jaren voortsleepte en de echt “taaie” wanbetalers zijn door dit kantoor perfect afgehandeld, zodat ik mijn geld eindelijk heb ontvangen. Chapeaux van mijn kant en voor een eventueel volgende zaak weet ik waar ik terecht kan.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies