Incassobureau Rotterdam

Betaalt uw klant een factuur niet? Of is er sprake van andere bedragen die niet betaald worden? Dan kunt u zowel zakelijk als particulier een incassobureau in de regio Rotterdam inschakelen. Een incassobureau is namelijk een bedrijf dat schulden probeert te incasseren bij de betreffende schuldenaar. Maar een schuld kan en mag ook direct worden aangebracht bij een deurwaarder. Het grote voordeel van een deurwaarder is dat deze niet alleen schulden incasseert, maar ook een wettelijke status -en dus meer bevoegdheden- heeft dan een incassobureau. Bent u op zoek naar een goede, voordelige deurwaarder in de regio Rotterdam? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij helpen u graag het geld te incasseren waar u recht op heeft.

Wij incasseren ruim 90% van onze zaken

Eén van de grootste voordelen van De Voordeligste Deurwaarder is dat wij 90% van onze incassodossiers incasseren. Als wij uw incasso niet kunnen incasseren, dan kan niemand het. In tegenstelling tot een incassobureau in de regio Rotterdam hebben wij een veel snellere, daadkrachtigere en effectievere werkwijze. En dankzij onze landelijke dekking kunnen wij altijd snel, professioneel en flexibel optreden. Onze deurwaarder kan snel op de juiste plek bij u in Rotterdam zijn als dit wenselijk of noodzakelijk is.

Incassobureau Rotterdam vs. deurwaarder Rotterdam

Bij het woord incasso wordt vaak gedacht aan een incassobureau. Een incassobureau is een bureau dat achter uw geld aangaat. En voor velen lijkt het inschakelen van een incassobureau in de regio Rotterdam een minder ingrijpende stap dan het inschakelen van een gerechtsdeurwaarderskantoor. Echter heeft een incassobureau vaak beperkte juridische kennis en als het lastig wordt om uw vordering te incasseren, moet er vaak toch een beroep worden gedaan op de deurwaarder. Is het dan niet slimmer én voordeliger om direct met een gerechtsdeurwaarderskantoor te schakelen en uw mogelijkheden vrijblijvend te bespreken?

Een deurwaarder heeft namelijk wél wettelijke bevoegdheden. Een deurwaarder is de enige partij die wettelijk gezien ambtshandelingen (beslagleggingen) kan verrichten, zoals het betekenen van een dagvaarding, het incasseren van vonnissen of het leggen van (conservatoir) beslag. Het is dus in veel gevallen slimmer om direct te kiezen voor een deurwaarder dan een incassobureau voor uw incasso in Rotterdam.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Aywan Soerdjbalie
YourCash & Euronet Worldwide, Rotterdam

Op advies van mijn broertje heb ik, na de rechterlijke uitspraak, contact gelegd met Jurgen betreft woningontruiming en vordering van de achterstanden.
Al meteen na het eerste gesprek werden er acties ondernomen en zat Jurgen er bovenop.
Dit heeft geleidt tot een hardhandig maar vooral een rechtvaardige manier van ontruiming van de woning.

Noemenswaardig is de beschikbaarheid van Jurgen. Er kan op elk moment van de dag overleg plaatsvinden zonder daarbij rekening te houden met “kantoortijden”. Dit heb ik dan ook als zeer prettig ervaren.

Kortom, onze ervaring met Jurgen van de voordeligste deurwaarder is zeer goed.
Over de werkwijze van Jurgen zeg ik dan ook ” de harde aanpak met een zacht G”

Johan Bimmel
Milaan

Een oud dossier uit 2006, waarbij ik nog een vordering had van € 5000 “teruggevonden” bij een verhuis. De voordeligste deurwaarder gevraagd of ze hier nog iets mee konden aanvangen. Afspraak gemaakt om een poging te doen op basis van “no cure no pay” op 50/50 basis. Lukt het niet dan ben ik alleen de opstartkosten kwijt. De grote deurwaarderskantoren hadden het niet voor elkaar gekregen en het dossier gesloten. Het team van de voordeligste deurwaarder heeft het in 16 maanden wel voor elkaar gekregen om het totale bedrag te incasseren! Perfect afgewikkeld. Complimenten. Ik kan het iedereen aanbevelen

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies