Incassobureau Rotterdam

Betaalt uw klant een factuur niet? Of is er sprake van andere bedragen die niet betaald worden? Dan kunt u zowel zakelijk als particulier een incassobureau in de regio Rotterdam inschakelen. Een incassobureau is namelijk een bedrijf dat schulden probeert te incasseren bij de betreffende schuldenaar. Maar een schuld kan en mag ook direct worden aangebracht bij een deurwaarder. Het grote voordeel van een deurwaarder is dat deze niet alleen schulden incasseert, maar ook een wettelijke status -en dus meer bevoegdheden- heeft dan een incassobureau. Bent u op zoek naar een goede, voordelige deurwaarder in de regio Rotterdam? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij helpen u graag het geld te incasseren waar u recht op heeft.

Wij incasseren ruim 90% van onze zaken

Eén van de grootste voordelen van De Voordeligste Deurwaarder is dat wij 90% van onze incassodossiers incasseren. Als wij uw incasso niet kunnen incasseren, dan kan niemand het. In tegenstelling tot een incassobureau in de regio Rotterdam hebben wij een veel snellere, daadkrachtigere en effectievere werkwijze. En dankzij onze landelijke dekking kunnen wij altijd snel, professioneel en flexibel optreden. Onze deurwaarder kan snel op de juiste plek bij u in Rotterdam zijn als dit wenselijk of noodzakelijk is.

Incassobureau Rotterdam vs. deurwaarder Rotterdam

Bij het woord incasso wordt vaak gedacht aan een incassobureau. Een incassobureau is een bureau dat achter uw geld aangaat. En voor velen lijkt het inschakelen van een incassobureau in de regio Rotterdam een minder ingrijpende stap dan het inschakelen van een gerechtsdeurwaarderskantoor. Echter heeft een incassobureau vaak beperkte juridische kennis en als het lastig wordt om uw vordering te incasseren, moet er vaak toch een beroep worden gedaan op de deurwaarder. Is het dan niet slimmer én voordeliger om direct met een gerechtsdeurwaarderskantoor te schakelen en uw mogelijkheden vrijblijvend te bespreken?

Een deurwaarder heeft namelijk wél wettelijke bevoegdheden. Een deurwaarder is de enige partij die wettelijk gezien ambtshandelingen (beslagleggingen) kan verrichten, zoals het betekenen van een dagvaarding, het incasseren van vonnissen of het leggen van (conservatoir) beslag. Het is dus in veel gevallen slimmer om direct te kiezen voor een deurwaarder dan een incassobureau voor uw incasso in Rotterdam.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Rex Schothorst
Saltsjöbaden

In mijn geval ging het om internet fraude: wel betaald maar niet geleverd. Dit is professioneel opgepakt en de schade is uiteindelijk via een gerechtelijke procedure toegekend en in termijnen geïnd.

Cora van Hattem
Geldermalsen

Korte lijntjes, goede afspraken en je wordt als opdrachtgever goed op de hoogte gehouden. Snelle afronding van het dossier.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 34 recensies