Incassobureau Utrecht

Woont u in de regio Utrecht en heeft u een klant die, na meerdere herinneringen en het sturen van een aanmaning, nog steeds niet betaalt? Dan kunt u ervoor kiezen om een incassobureau deze schuld te laten incasseren. Maar wist u dat het ook mogelijk is om direct te starten met een deurwaarder? Een deurwaarder heeft namelijk een wettelijke status en dus meer macht dan een incassobureau. Als deurwaarder mogen wij (ook conservatoir) beslag leggen op spullen, een bankrekening of salaris. Een incassobureau mag dit allemaal niet.

Dus, bent u van plan om een incassobureau in de regio Utrecht in te schakelen? Denk dan ook eens aan een deurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk het geld krijgt waar u recht op heeft. En daarbij zijn we ook nog eens voordeliger dan de meeste incassobureaus.

Een snelle en daadkrachtige werkwijze

In tegenstelling tot een incassobureau in de regio Utrecht hebben wij een veel snellere en daadkrachtigere werkwijze. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij professioneel en flexibel optreden. Ondanks dat ons gerechtsdeurwaarderskantoor in Den Bosch gevestigd is, kan onze deurwaarder vaak als het wenselijk of noodzakelijk is al binnen één uur ter plaatste zijn. Dus ook bij u in de regio van Utrecht. Wij incasseren ruim 90% van onze dossiers. Als De Voordeligste Deurwaarder het niet kan incasseren, kan niemand het incasseren.

Wij helpen u graag

Of u nu als particulier of als bedrijf met uw handen in het haar zit wat betreft een schuldenaar die weigert te betalen: wij helpen u graag, discreet en deskundig. Bent u overtuigd van de voordelen van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau? En wilt u graag een deurwaarder inschakelen voor uw incasso in Utrecht? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen zo snel mogelijk, maar ook zo voordelig mogelijk uw geld krijgt.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Cora van Hattem
Geldermalsen

Korte lijntjes, goede afspraken en je wordt als opdrachtgever goed op de hoogte gehouden. Snelle afronding van het dossier.

Mees van der Wiel
Spijkenisse

Voor ons was dit de eerste keer dat wij (helaas) een deurwaarder moesten inschakelen i.v.m. niet betaalde gelden. Nadat wij dankzij de goede instructies zelf de dagvaardiging hadden opgesteld, is deze door De Voordeligste Deurwaarder betekend. Nadat de rechtbank ons in het gelijk had gesteld, heeft De Voordeligste Deurwaarder het vonnis betekend en ervoor gezorgd dat alle kosten alsnog betaald zijn. Hierbij konden wij via de portal van De Voordeligste Deurwaarder goed inzicht houden in het proces. Uiteraard hopen wij nooit meer van een deurwaarder gebruik te hoeven maken, maar als het nodig is, is De Voordeligste Deurwaarder weer onze eerste keus.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 34 recensies