Incassobureau Utrecht

Woont u in de regio Utrecht en heeft u een klant die, na meerdere herinneringen en het sturen van een aanmaning, nog steeds niet betaalt? Dan kunt u ervoor kiezen om een incassobureau deze schuld te laten incasseren. Maar wist u dat het ook mogelijk is om direct te starten met een deurwaarder? Een deurwaarder heeft namelijk een wettelijke status en dus meer macht dan een incassobureau. Als deurwaarder mogen wij (ook conservatoir) beslag leggen op spullen, een bankrekening of salaris. Een incassobureau mag dit allemaal niet.

Dus, bent u van plan om een incassobureau in de regio Utrecht in te schakelen? Denk dan ook eens aan een deurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk het geld krijgt waar u recht op heeft. En daarbij zijn we ook nog eens voordeliger dan de meeste incassobureaus.

Een snelle en daadkrachtige werkwijze

In tegenstelling tot een incassobureau in de regio Utrecht hebben wij een veel snellere en daadkrachtigere werkwijze. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij professioneel en flexibel optreden. Ondanks dat ons gerechtsdeurwaarderskantoor in Den Bosch gevestigd is, kan onze deurwaarder vaak als het wenselijk of noodzakelijk is al binnen één uur ter plaatste zijn. Dus ook bij u in de regio van Utrecht. Wij incasseren ruim 90% van onze dossiers. Als De Voordeligste Deurwaarder het niet kan incasseren, kan niemand het incasseren.

Wij helpen u graag

Of u nu als particulier of als bedrijf met uw handen in het haar zit wat betreft een schuldenaar die weigert te betalen: wij helpen u graag, discreet en deskundig. Bent u overtuigd van de voordelen van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau? En wilt u graag een deurwaarder inschakelen voor uw incasso in Utrecht? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen zo snel mogelijk, maar ook zo voordelig mogelijk uw geld krijgt.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Stephan van Daal
Den Bosch

Ik heb Jurgen leren kennen als een echte gerechtsdeurwaarder.
Jurgen doet zijn vak met passie, compassie en is recht door zee met de nodige humor.
Jurgen is accuraat en betrokken bij zijn opdrachtgevers.

Shanel Nikashia Maqsood
Vlaardingen

Prima en kundige deurwaarder. Vlotte afhandeling en heel erg fijn en snel contact. In de toekomst zou ik zeker weer gebruik maken van de voordeligste deurwaarder.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies