Incassobureau Utrecht

Woont u in de regio Utrecht en heeft u een klant die, na meerdere herinneringen en het sturen van een aanmaning, nog steeds niet betaalt? Dan kunt u ervoor kiezen om een incassobureau deze schuld te laten incasseren. Maar wist u dat het ook mogelijk is om direct te starten met een deurwaarder? Een deurwaarder heeft namelijk een wettelijke status en dus meer macht dan een incassobureau. Als deurwaarder mogen wij (ook conservatoir) beslag leggen op spullen, een bankrekening of salaris. Een incassobureau mag dit allemaal niet.

Dus, bent u van plan om een incassobureau in de regio Utrecht in te schakelen? Denk dan ook eens aan een deurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk het geld krijgt waar u recht op heeft. En daarbij zijn we ook nog eens voordeliger dan de meeste incassobureaus.

Een snelle en daadkrachtige werkwijze

In tegenstelling tot een incassobureau in de regio Utrecht hebben wij een veel snellere en daadkrachtigere werkwijze. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij professioneel en flexibel optreden. Ondanks dat ons gerechtsdeurwaarderskantoor in Den Bosch gevestigd is, kan onze deurwaarder vaak als het wenselijk of noodzakelijk is al binnen één uur ter plaatste zijn. Dus ook bij u in de regio van Utrecht. Wij incasseren ruim 90% van onze dossiers. Als De Voordeligste Deurwaarder het niet kan incasseren, kan niemand het incasseren.

Wij helpen u graag

Of u nu als particulier of als bedrijf met uw handen in het haar zit wat betreft een schuldenaar die weigert te betalen: wij helpen u graag, discreet en deskundig. Bent u overtuigd van de voordelen van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau? En wilt u graag een deurwaarder inschakelen voor uw incasso in Utrecht? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen zo snel mogelijk, maar ook zo voordelig mogelijk uw geld krijgt.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Nick de Winter
Zoeterwoude

Na een lange privé strijd over geld had ik de moed opgegeven om het ooit nog terug te zien. Meer dan kwaad en teleurgesteld kon ik niet zijn op de persoon in kwestie. Toen ben ik opzoek gegaan naar een deurwaarder die hopelijk mijn probleem kon oplossen. Ik kwam terecht bij de voordeligste deurwaarder. Ik heb verder (gelukkig) geen vergelijking met een andere deurwaarder maar mijn ervaring met de voordeligste deurwaarder is zeer positief. Ze hebben voor mij al het geld wat ik nog tegoed had terug gevorderd. Daarnaast waren ze goed te bereiken via telefoon en mail. Als ik tussentijds vragen had werd deze altijd netjes beantwoord. Als enige aandachtpunt had ik dat ik niet altijd op de hoogte werd gehouden van de vordering van de zaak. Nu hebben ze een klanten portaal waarin alles word bijgehouden. Dit maakt het een stuk overzichtelijker.

Anonieme alimentatie gerechtigde
's-Hertogenbosch

Er is niks zo vervelend als achter je eigen geld aan moeten zitten. Zeker niet als blijkt dat je ook daar weer geld voor moet betalen. Wat een opluchting was het om bij De Voordeligste Deurwaarder wél waar voor je geld te krijgen. Ik hoop hem nooit meer nodig te hebben, maar als ik deurwaarder Jurgen nodig heb, dan twijfel ik geen seconde!!

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies