Incassobureau Arnhem

Vaak wordt gedacht dat er, voor het incasseren van een schuld, eerst een incassobureau ingeschakeld moet worden. Pas wanneer dat geen betaling oplevert, een deurwaarder ingeschakeld mag worden. Maar het tegendeel is waar. Iedereen die nog geld van iemand of een bedrijf tegoed heeft, hoeft niet eerst een incassobureau regio Arnhem in te schakelen, maar mag direct een deurwaarder bellen. Bent u op zoek naar een daadkrachtige deurwaarder? Een deurwaarder die ervoor zorgt dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder.

Meer bevoegdheden dan een incassobureau regio Arnhem

Een deurwaarder heeft meer bevoegdheden dan een incassobureau regio Arnhem, omdat een deurwaarder een wettelijke status heeft. Als deurwaarder mogen wij beslag leggen op spullen, bankrekening of salaris, een dagvaarding uitbrengen of een woning ontruimen. Dit mag een incassobureau allemaal niet. Wanneer er door de schuldenaar niet gereageerd wordt op de brieven van het incassobureau, moet de schuldeiser alsnog een deurwaarder inschakelen om uw schuldenaar tot betaling te dwingen.

Het grote voordeel van De Voordeligste Deurwaarder is dat wij niet alleen sneller en efficiënter zijn dan een incassobureau, maar vaak ook voordeliger. Bij ons blijft uw financiële risico altijd beperkt.

Deurwaarder met een landelijke dekking

Het hoofdkantoor van De Voordeligste Deurwaarder is gevestigd in Den Bosch, maar wij zijn een gerechtsdeurwaarderskantoor met een landelijke dekking. Wij zorgen ervoor dat (als het noodzakelijk of gewenst is) we binnen enkele uren ter plaatse zijn, ook bij u in Arnhem. Wist u dat wij 90% van onze incassodossiers incasseren? En daar voegen wij uw incasso opdracht in de regio Arnhem ook graag aan toe.

Overtuigd van de voordelen van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau? En wilt u graag een deurwaarder inschakelen voor uw incasso in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Hidde Abels
Boxtel

Dit kantoor heeft mij uitermate goed geholpen. Na het aanleveren van alle gegevens heeft dit kantoor 50% van de te vorderen som na ongeveer een jaar loonbeslag op de wanbetaler aan mij overgemaakt. Ik ben dus super blij dat dit gelukt is. Ze betalen ps uit als alles geïncasseerd is, dus als je snel om geld verlegen zit is dit geen optie. Maar je krijgt hier wel een eerlijk verhaal en dus alsnog 50% van het bedrag. Anders had nooit meer iets van mijn geld gezien vrees ik…. Een aanrader dus!!

Mees van der Wiel
Spijkenisse

Voor ons was dit de eerste keer dat wij (helaas) een deurwaarder moesten inschakelen i.v.m. niet betaalde gelden. Nadat wij dankzij de goede instructies zelf de dagvaardiging hadden opgesteld, is deze door De Voordeligste Deurwaarder betekend. Nadat de rechtbank ons in het gelijk had gesteld, heeft De Voordeligste Deurwaarder het vonnis betekend en ervoor gezorgd dat alle kosten alsnog betaald zijn. Hierbij konden wij via de portal van De Voordeligste Deurwaarder goed inzicht houden in het proces. Uiteraard hopen wij nooit meer van een deurwaarder gebruik te hoeven maken, maar als het nodig is, is De Voordeligste Deurwaarder weer onze eerste keus.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies