Incassobureau Arnhem

Vaak wordt gedacht dat er, voor het incasseren van een schuld, eerst een incassobureau ingeschakeld moet worden. Pas wanneer dat geen betaling oplevert, een deurwaarder ingeschakeld mag worden. Maar het tegendeel is waar. Iedereen die nog geld van iemand of een bedrijf tegoed heeft, hoeft niet eerst een incassobureau regio Arnhem in te schakelen, maar mag direct een deurwaarder bellen. Bent u op zoek naar een daadkrachtige deurwaarder? Een deurwaarder die ervoor zorgt dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder.

Meer bevoegdheden dan een incassobureau regio Arnhem

Een deurwaarder heeft meer bevoegdheden dan een incassobureau regio Arnhem, omdat een deurwaarder een wettelijke status heeft. Als deurwaarder mogen wij beslag leggen op spullen, bankrekening of salaris, een dagvaarding uitbrengen of een woning ontruimen. Dit mag een incassobureau allemaal niet. Wanneer er door de schuldenaar niet gereageerd wordt op de brieven van het incassobureau, moet de schuldeiser alsnog een deurwaarder inschakelen om uw schuldenaar tot betaling te dwingen.

Het grote voordeel van De Voordeligste Deurwaarder is dat wij niet alleen sneller en efficiënter zijn dan een incassobureau, maar vaak ook voordeliger. Bij ons blijft uw financiële risico altijd beperkt.

Deurwaarder met een landelijke dekking

Het hoofdkantoor van De Voordeligste Deurwaarder is gevestigd in Den Bosch, maar wij zijn een gerechtsdeurwaarderskantoor met een landelijke dekking. Wij zorgen ervoor dat (als het noodzakelijk of gewenst is) we binnen enkele uren ter plaatse zijn, ook bij u in Arnhem. Wist u dat wij 90% van onze incassodossiers incasseren? En daar voegen wij uw incasso opdracht in de regio Arnhem ook graag aan toe.

Overtuigd van de voordelen van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau? En wilt u graag een deurwaarder inschakelen voor uw incasso in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Felix Barenholz
MKB Media, Maren-Kessel

Hartelijk dank!!

Ondanks ‘de reden’ (wanbetaler) om met jullie te werken was dit echt verrassend ‘plezierig’..
Vanaf het moment dat ik na lang wikken en wegen de vordering aan jullie uit handen gaf viel er een last van mn schouders. Eindelijk rust, niet meer de dagelijkse irritatie, niet meer die negatieve energie.
Eindelijk iemand anders die het voor me gaat oplossen (als dat kan).
En warempel!..Jullie bewijzen dat het kan. Na zelf maanden , zonder resultaat, bezig geweest te zijn de klant te manen etc lukt het jullie om in twee fasen alles te incasseren. Zonder gedoe!
En constant werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en waren jullie altijd bereikbaar als ik een vraag had.
Kan niet anders dan n groot compliment geven en zou bijna zeggen ‘op naar de volgende ‘..:-)

Mr. J.C.M. (Jorg) van Bladel | Willems van Bladel Advocaten
Den Bosch

Als advocatenkantoor hebben wij behoefte aan een deurwaarder die adequaat en correct handelend optreedt en die daarbij op de hoogte is van de laatste juridische regelgeving. Daarbij is het fijn als een deurwaarder met de klant meedenkt en zich flexibel opstelt. Wij vertrouwen onze zaken dan ook toe aan Jurgen en zijn team.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies