Incassobureau Arnhem

Vaak wordt gedacht dat er, voor het incasseren van een schuld, eerst een incassobureau ingeschakeld moet worden. Pas wanneer dat geen betaling oplevert, een deurwaarder ingeschakeld mag worden. Maar het tegendeel is waar. Iedereen die nog geld van iemand of een bedrijf tegoed heeft, hoeft niet eerst een incassobureau regio Arnhem in te schakelen, maar mag direct een deurwaarder bellen. Bent u op zoek naar een daadkrachtige deurwaarder? Een deurwaarder die ervoor zorgt dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder.

Meer bevoegdheden dan een incassobureau regio Arnhem

Een deurwaarder heeft meer bevoegdheden dan een incassobureau regio Arnhem, omdat een deurwaarder een wettelijke status heeft. Als deurwaarder mogen wij beslag leggen op spullen, bankrekening of salaris, een dagvaarding uitbrengen of een woning ontruimen. Dit mag een incassobureau allemaal niet. Wanneer er door de schuldenaar niet gereageerd wordt op de brieven van het incassobureau, moet de schuldeiser alsnog een deurwaarder inschakelen om uw schuldenaar tot betaling te dwingen.

Het grote voordeel van De Voordeligste Deurwaarder is dat wij niet alleen sneller en efficiënter zijn dan een incassobureau, maar vaak ook voordeliger. Bij ons blijft uw financiële risico altijd beperkt.

Deurwaarder met een landelijke dekking

Het hoofdkantoor van De Voordeligste Deurwaarder is gevestigd in Den Bosch, maar wij zijn een gerechtsdeurwaarderskantoor met een landelijke dekking. Wij zorgen ervoor dat (als het noodzakelijk of gewenst is) we binnen enkele uren ter plaatse zijn, ook bij u in Arnhem. Wist u dat wij 90% van onze incassodossiers incasseren? En daar voegen wij uw incasso opdracht in de regio Arnhem ook graag aan toe.

Overtuigd van de voordelen van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau? En wilt u graag een deurwaarder inschakelen voor uw incasso in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Aywan Soerdjbalie
YourCash & Euronet Worldwide, Rotterdam

Op advies van mijn broertje heb ik, na de rechterlijke uitspraak, contact gelegd met Jurgen betreft woningontruiming en vordering van de achterstanden.
Al meteen na het eerste gesprek werden er acties ondernomen en zat Jurgen er bovenop.
Dit heeft geleidt tot een hardhandig maar vooral een rechtvaardige manier van ontruiming van de woning.

Noemenswaardig is de beschikbaarheid van Jurgen. Er kan op elk moment van de dag overleg plaatsvinden zonder daarbij rekening te houden met “kantoortijden”. Dit heb ik dan ook als zeer prettig ervaren.

Kortom, onze ervaring met Jurgen van de voordeligste deurwaarder is zeer goed.
Over de werkwijze van Jurgen zeg ik dan ook ” de harde aanpak met een zacht G”

Remco Beekman
Brabantsche Worstenbroodjes, Den Bosch

Ik dacht dat een deurwaarder te duur was voor kleine bedrijven. Foutje. Devoordeligstedeurwaarder.nl/ Jurgen Zuurman zoekt ook voor mijn kleine bedrijf echt mee naar de beste en voordeligste oplossing om mijn factuur betaald te krijgen.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 34 recensies