Incassobureau Nijmegen

Heeft u als particulier of als bedrijf te maken met iemand die niet betaalt? Heeft u al diverse herinneringen en zelfs aanmaningen verstuurd? Dan wordt het tijd voor de volgende stap: het inschakelen van een incassobureau regio Nijmegen. Of beter nog: het inschakelen van een deurwaarder. Een deurwaarder heeft namelijk meer wettelijke bevoegdheden en is daardoor daadkrachtiger dan een incassobureau. Bent u op zoek naar een deurwaarder die én voordelig is én die snel handelt: dan bent u bij De Voordeligste Deurwaarder aan het juiste adres. Wij hebben een landelijke dekking, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn (als dat nodig of gewenst is), ook bij u in Nijmegen.

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Een incassobureau wordt ingeschakeld wanneer een schuldenaar zowel de rekeningen als de aanmaningen van u als schuldeiser niet heeft betaald. Heeft uw schuldenaar na verschillende aanmaningen nog steeds niet betaald? Dan wordt het de hoogte tijd om een incassobureau regio Nijmegen in te schakelen. Is het incassobureau ingeschakeld? Dan loopt het contact niet meer via u, maar via het incassobureau. Reageert de schuldenaar ook niet op de brieven en of telefoontjes van het incassobureau? Dan wordt er vaak geadviseerd om een deurwaarder in te schakelen. Maar wist u dat u ook direct met een deurwaarder mag starten? Dat scheelt niet alleen een heleboel tijd, maar ook geld.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u niet nog langer wachten op het geld waar u recht op heeft? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij informeren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden. We incasseren ruim 90% van onze incassodossiers, dus als wij uw incasso in Nijmegen niet kunnen incasseren, kan niemand het incasseren. Daarnaast informeren wij u altijd eerlijk en transparant over de te verwachten kosten. Op deze manier blijft uw financiële risico beperkt.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

mr. C.A.M.H. Vink
Rechtnet Advocaten, Den Bosch

Ik ken Jurgen als een zeer integere en vakbekwame deurwaarder. Hij handelt altijd zeer snel en doelgericht. Bovendien is hij echt de goedkoopste. De meeste vonnissen worden ook nog zeer snel door hem geïnd.

Een echte aanrader dus!

Nick de Winter
Zoeterwoude

Na een lange privé strijd over geld had ik de moed opgegeven om het ooit nog terug te zien. Meer dan kwaad en teleurgesteld kon ik niet zijn op de persoon in kwestie. Toen ben ik opzoek gegaan naar een deurwaarder die hopelijk mijn probleem kon oplossen. Ik kwam terecht bij de voordeligste deurwaarder. Ik heb verder (gelukkig) geen vergelijking met een andere deurwaarder maar mijn ervaring met de voordeligste deurwaarder is zeer positief. Ze hebben voor mij al het geld wat ik nog tegoed had terug gevorderd. Daarnaast waren ze goed te bereiken via telefoon en mail. Als ik tussentijds vragen had werd deze altijd netjes beantwoord. Als enige aandachtpunt had ik dat ik niet altijd op de hoogte werd gehouden van de vordering van de zaak. Nu hebben ze een klanten portaal waarin alles word bijgehouden. Dit maakt het een stuk overzichtelijker.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies