Incassobureau Nijmegen

Heeft u als particulier of als bedrijf te maken met iemand die niet betaalt? Heeft u al diverse herinneringen en zelfs aanmaningen verstuurd? Dan wordt het tijd voor de volgende stap: het inschakelen van een incassobureau regio Nijmegen. Of beter nog: het inschakelen van een deurwaarder. Een deurwaarder heeft namelijk meer wettelijke bevoegdheden en is daardoor daadkrachtiger dan een incassobureau. Bent u op zoek naar een deurwaarder die én voordelig is én die snel handelt: dan bent u bij De Voordeligste Deurwaarder aan het juiste adres. Wij hebben een landelijke dekking, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn (als dat nodig of gewenst is), ook bij u in Nijmegen.

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Een incassobureau wordt ingeschakeld wanneer een schuldenaar zowel de rekeningen als de aanmaningen van u als schuldeiser niet heeft betaald. Heeft uw schuldenaar na verschillende aanmaningen nog steeds niet betaald? Dan wordt het de hoogte tijd om een incassobureau regio Nijmegen in te schakelen. Is het incassobureau ingeschakeld? Dan loopt het contact niet meer via u, maar via het incassobureau. Reageert de schuldenaar ook niet op de brieven en of telefoontjes van het incassobureau? Dan wordt er vaak geadviseerd om een deurwaarder in te schakelen. Maar wist u dat u ook direct met een deurwaarder mag starten? Dat scheelt niet alleen een heleboel tijd, maar ook geld.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u niet nog langer wachten op het geld waar u recht op heeft? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij informeren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden. We incasseren ruim 90% van onze incassodossiers, dus als wij uw incasso in Nijmegen niet kunnen incasseren, kan niemand het incasseren. Daarnaast informeren wij u altijd eerlijk en transparant over de te verwachten kosten. Op deze manier blijft uw financiële risico beperkt.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

E. Jansen
Dronten

Om de niet-betaalde aflossing van mijn lening terug te krijgen ben ik bijna elf maanden in de weer geweest met twee advocaten van de tegenpartij. Tegenpartij liet zich bijstaan door zowel een strafrechtadvocaat alsmede door advocaat in burgerlijk procesrecht van het Amsterdamse Advocatenkantoor OSK. Hoewel beide OSK Advocaten in het bezit waren van de notariële akten en de leningsovereenkomst werd mij, in al hun wijsheid, vriendelijk doch dringend verzocht “Op te houden met pesten”. Goede raad bleek echter niet duur nadat ik met de gerechtsdeurwaarder in kontakt kwam. In een prettig gesprek met de heer Taal verzocht hij mij de originele akten op te sturen zodat de heer Zuurman zich er in zou kunnen vastbijten. Nou, dit heeft de tegenpartij geweten. Nadat de heer Zuurman slechts 1x contact had met de tegenpartij werden de betalingsachterstanden + rente van bijna 12 maanden BINNEN VIER DAGEN voldaan en werd het geïncasseerde bedrag dezelfde dag op mijn rekening gestort en hebben beide OSK-advocaten niets meer van zich laten horen. Mijn advies : Schakel geen kostbaar strafrecht- advocatenkantoor en/of incassobureau in maar neem direct contact op met De Voordeligste Deurwaarder.

Kim Lindeman | Bus van Zus
Veghel

Jurgen is een erg toegankelijk persoon, zeer duidelijk en open. Geeft de verschillende mogelijkheden duidelijk aan.
De voordeligste deurwaarder raad ik zeker aan.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies