Incassobureau Nijmegen

Heeft u als particulier of als bedrijf te maken met iemand die niet betaalt? Heeft u al diverse herinneringen en zelfs aanmaningen verstuurd? Dan wordt het tijd voor de volgende stap: het inschakelen van een incassobureau regio Nijmegen. Of beter nog: het inschakelen van een deurwaarder. Een deurwaarder heeft namelijk meer wettelijke bevoegdheden en is daardoor daadkrachtiger dan een incassobureau. Bent u op zoek naar een deurwaarder die én voordelig is én die snel handelt: dan bent u bij De Voordeligste Deurwaarder aan het juiste adres. Wij hebben een landelijke dekking, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn (als dat nodig of gewenst is), ook bij u in Nijmegen.

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Een incassobureau wordt ingeschakeld wanneer een schuldenaar zowel de rekeningen als de aanmaningen van u als schuldeiser niet heeft betaald. Heeft uw schuldenaar na verschillende aanmaningen nog steeds niet betaald? Dan wordt het de hoogte tijd om een incassobureau regio Nijmegen in te schakelen. Is het incassobureau ingeschakeld? Dan loopt het contact niet meer via u, maar via het incassobureau. Reageert de schuldenaar ook niet op de brieven en of telefoontjes van het incassobureau? Dan wordt er vaak geadviseerd om een deurwaarder in te schakelen. Maar wist u dat u ook direct met een deurwaarder mag starten? Dat scheelt niet alleen een heleboel tijd, maar ook geld.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u niet nog langer wachten op het geld waar u recht op heeft? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij informeren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden. We incasseren ruim 90% van onze incassodossiers, dus als wij uw incasso in Nijmegen niet kunnen incasseren, kan niemand het incasseren. Daarnaast informeren wij u altijd eerlijk en transparant over de te verwachten kosten. Op deze manier blijft uw financiële risico beperkt.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Jo Aretz
Landgraaf

Uitermate tevreden. Vriendelijk contact, inhoudelijk goed op weg geholpen met een voorbeeld dagvaardiging. Nuttige feedback gehad op mijn concept dagvaarding enz enz. Mede hierdoor uiteindelijk mijn recht kunnen halen via de kantonrechter. Uiteindelijk ook door tussenkomst van “de voordeligste deurwaarder” alle bedragen kunnen innen. Jammer dat het zo moet maar fijn dat wij ons recht hebben kunnen halen. Mocht het onverhoopt weer een keer nodig zijn, weet ik bij wie ik hulp ga inroepen. Bij “de voordeligste deurwaarder”.

Remco Beekman
Brabantsche Worstenbroodjes, Den Bosch

Ik dacht dat een deurwaarder te duur was voor kleine bedrijven. Foutje. Devoordeligstedeurwaarder.nl/ Jurgen Zuurman zoekt ook voor mijn kleine bedrijf echt mee naar de beste en voordeligste oplossing om mijn factuur betaald te krijgen.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies