Incassobureau Nijmegen

Heeft u als particulier of als bedrijf te maken met iemand die niet betaalt? Heeft u al diverse herinneringen en zelfs aanmaningen verstuurd? Dan wordt het tijd voor de volgende stap: het inschakelen van een incassobureau regio Nijmegen. Of beter nog: het inschakelen van een deurwaarder. Een deurwaarder heeft namelijk meer wettelijke bevoegdheden en is daardoor daadkrachtiger dan een incassobureau. Bent u op zoek naar een deurwaarder die én voordelig is én die snel handelt: dan bent u bij De Voordeligste Deurwaarder aan het juiste adres. Wij hebben een landelijke dekking, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn (als dat nodig of gewenst is), ook bij u in Nijmegen.

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Een incassobureau wordt ingeschakeld wanneer een schuldenaar zowel de rekeningen als de aanmaningen van u als schuldeiser niet heeft betaald. Heeft uw schuldenaar na verschillende aanmaningen nog steeds niet betaald? Dan wordt het de hoogte tijd om een incassobureau regio Nijmegen in te schakelen. Is het incassobureau ingeschakeld? Dan loopt het contact niet meer via u, maar via het incassobureau. Reageert de schuldenaar ook niet op de brieven en of telefoontjes van het incassobureau? Dan wordt er vaak geadviseerd om een deurwaarder in te schakelen. Maar wist u dat u ook direct met een deurwaarder mag starten? Dat scheelt niet alleen een heleboel tijd, maar ook geld.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u niet nog langer wachten op het geld waar u recht op heeft? Neem dan contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij informeren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden. We incasseren ruim 90% van onze incassodossiers, dus als wij uw incasso in Nijmegen niet kunnen incasseren, kan niemand het incasseren. Daarnaast informeren wij u altijd eerlijk en transparant over de te verwachten kosten. Op deze manier blijft uw financiële risico beperkt.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

John P.
Woerden

Mijn aangebrachte zaak betreffende een huurachterstand is door het kantoor van Jurgen Zuurman op een zeer correcte en plezierige manier tot een goed einde gebracht. Het volledige bedrag dat de huurster schuldig was, is op haar verhaald. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen.

Mees van der Wiel
Spijkenisse

Voor ons was dit de eerste keer dat wij (helaas) een deurwaarder moesten inschakelen i.v.m. niet betaalde gelden. Nadat wij dankzij de goede instructies zelf de dagvaardiging hadden opgesteld, is deze door De Voordeligste Deurwaarder betekend. Nadat de rechtbank ons in het gelijk had gesteld, heeft De Voordeligste Deurwaarder het vonnis betekend en ervoor gezorgd dat alle kosten alsnog betaald zijn. Hierbij konden wij via de portal van De Voordeligste Deurwaarder goed inzicht houden in het proces. Uiteraard hopen wij nooit meer van een deurwaarder gebruik te hoeven maken, maar als het nodig is, is De Voordeligste Deurwaarder weer onze eerste keus.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies