Incassobureau Tilburg

Woont u in Tilburg of omgeving en heeft u te maken met onbetaalde facturen of andere bedragen die niet (terug)betaald worden? En heeft u al diverse herinneringen en zelfs aanmaningen verstuurd? Schakel dan, in plaats van een incassobureau, een deurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder in. Waarom? Omdat een deurwaarder meer bevoegdheden heeft dan een incassobureau. Wij werken veel daadkrachtiger, voortvarender en sneller dan een incassobureau in de regio Tilburg.

Deurwaarder of incassobureau regio Tilburg inschakelen?

Op de vraag of u eerst een incassobureau moet inschakelen, alvorens een deurwaarder in te mogen of kunnen schakelen, is het antwoord nee. U kan en mag voor uw incasso in Tilburg rechtstreeks een deurwaarder inschakelen. Zowel op zakelijk als op particulier gebied. Waar een incassobureau de schuldenaar slechts kan en mag verzoeken om te betalen, heeft een deurwaarder veel meer wettelijke bevoegdheden als het gaat om het incasseren van een incasso. Bijvoorbeeld voor het betekenen van een dagvaarding, een vonnis of beslaglegging moet een incassobureau namelijk altijd een deurwaarder inschakelen. En bijkomend voordeel: een deurwaarder heeft niet alleen meer bevoegdheden, maar de kosten liggen vaak ook veel lager.

Hulp nodig? Neem contact met ons op

Wilt u niet langer meer wachten op het geld waar u recht op heeft? Dan is het de hoogste tijd om De Voordeligste Deurwaarder in te schakelen. Want als wij het niet kunnen incasseren, dan kan niemand het incasseren. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers, dus ook uw lastige incassodossier in Tilburg. Ook zijn we altijd transparant en eerlijk over de te verwachten kosten.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en maak kennis met onze daadkrachtige, snelle én effectieve werkwijze.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

mr. C.A.M.H. Vink
Rechtnet Advocaten, Den Bosch

Ik ken Jurgen als een zeer integere en vakbekwame deurwaarder. Hij handelt altijd zeer snel en doelgericht. Bovendien is hij echt de goedkoopste. De meeste vonnissen worden ook nog zeer snel door hem geïnd.

Een echte aanrader dus!

Shanel Nikashia Maqsood
Vlaardingen

Prima en kundige deurwaarder. Vlotte afhandeling en heel erg fijn en snel contact. In de toekomst zou ik zeker weer gebruik maken van de voordeligste deurwaarder.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies