Deurwaarder Ede

Iedereen kan een deurwaarder inschakelen: particulieren, bedrijven, stichtingen en overheden. En nee, het maakt niet uit om wat voor een bedrag het gaat, er is geen sprake van een minimumbedrag. Want ook wanneer een debiteur voor de zoveelste keer een rekening van een paar tientjes niet betaalt én niet reageert op de aanmaningen, kunt u hem vrij eenvoudig ook zelf voor de rechter dagen. Voor het opstarten van een gerechtelijke procedure heeft u wettelijk gezien wel een deurwaarder nodig. Wilt u een deurwaarder in de regio Ede inschakelen? De Voordeligste Deurwaarder staat graag voor u klaar.

Particuliere wanbetaler vs. zakelijke wanbetaler

Of het nu gaat om een particuliere wanbetaler of een zakelijke wanbetaler: het is erg belangrijk om hem of haar altijd schriftelijk een herinnering, aanmaning of ingebrekestellingsbrief te sturen. Op deze manier heeft u er alles aan gedaan om de wanbetaler de gelegenheid te geven om alsnog te betalen, zonder bijkomende incassokosten.

Maar er is qua procedure wel een verschil tussen een particuliere of zakelijke wanbetaler. Particulieren worden beschermd door de wet. Een incassoprocedure in de regio Ede mag door een deurwaarder pas opgestart worden, nadat uw wanbetaler de ingebrekestellingsbrief (ook wel de 14 dagen brief genoemd, klik hier voor een voorbeeld ingebrekestellingsbrief) heeft ontvangen. Is de vordering na 14 dagen nog steeds niet betaald? Dan is de vordering rijp voor de incassoprocedure.

Schakel dé deurwaarder regio Ede in

Bent u op zoek naar een snelle, daadkrachtige en persoonlijke deurwaarder in de regio Ede? Schakel dan De Voordeligste Deurwaarder in. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers en daar voegen we uw particuliere of zakelijke incasso opdracht in de regio Ede ook graag aan toe. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Nick de Winter
Zoeterwoude

Na een lange privé strijd over geld had ik de moed opgegeven om het ooit nog terug te zien. Meer dan kwaad en teleurgesteld kon ik niet zijn op de persoon in kwestie. Toen ben ik opzoek gegaan naar een deurwaarder die hopelijk mijn probleem kon oplossen. Ik kwam terecht bij de voordeligste deurwaarder. Ik heb verder (gelukkig) geen vergelijking met een andere deurwaarder maar mijn ervaring met de voordeligste deurwaarder is zeer positief. Ze hebben voor mij al het geld wat ik nog tegoed had terug gevorderd. Daarnaast waren ze goed te bereiken via telefoon en mail. Als ik tussentijds vragen had werd deze altijd netjes beantwoord. Als enige aandachtpunt had ik dat ik niet altijd op de hoogte werd gehouden van de vordering van de zaak. Nu hebben ze een klanten portaal waarin alles word bijgehouden. Dit maakt het een stuk overzichtelijker.

Stephan van Daal
Den Bosch

Ik heb Jurgen leren kennen als een echte gerechtsdeurwaarder.
Jurgen doet zijn vak met passie, compassie en is recht door zee met de nodige humor.
Jurgen is accuraat en betrokken bij zijn opdrachtgevers.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies