Deurwaarder Ede

Iedereen kan een deurwaarder inschakelen: particulieren, bedrijven, stichtingen en overheden. En nee, het maakt niet uit om wat voor een bedrag het gaat, er is geen sprake van een minimumbedrag. Want ook wanneer een debiteur voor de zoveelste keer een rekening van een paar tientjes niet betaalt én niet reageert op de aanmaningen, kunt u hem vrij eenvoudig ook zelf voor de rechter dagen. Voor het opstarten van een gerechtelijke procedure heeft u wettelijk gezien wel een deurwaarder nodig. Wilt u een deurwaarder in de regio Ede inschakelen? De Voordeligste Deurwaarder staat graag voor u klaar.

Particuliere wanbetaler vs. zakelijke wanbetaler

Of het nu gaat om een particuliere wanbetaler of een zakelijke wanbetaler: het is erg belangrijk om hem of haar altijd schriftelijk een herinnering, aanmaning of ingebrekestellingsbrief te sturen. Op deze manier heeft u er alles aan gedaan om de wanbetaler de gelegenheid te geven om alsnog te betalen, zonder bijkomende incassokosten.

Maar er is qua procedure wel een verschil tussen een particuliere of zakelijke wanbetaler. Particulieren worden beschermd door de wet. Een incassoprocedure in de regio Ede mag door een deurwaarder pas opgestart worden, nadat uw wanbetaler de ingebrekestellingsbrief (ook wel de 14 dagen brief genoemd, klik hier voor een voorbeeld ingebrekestellingsbrief) heeft ontvangen. Is de vordering na 14 dagen nog steeds niet betaald? Dan is de vordering rijp voor de incassoprocedure.

Schakel dé deurwaarder regio Ede in

Bent u op zoek naar een snelle, daadkrachtige en persoonlijke deurwaarder in de regio Ede? Schakel dan De Voordeligste Deurwaarder in. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers en daar voegen we uw particuliere of zakelijke incasso opdracht in de regio Ede ook graag aan toe. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Hans Robijn
Meppel

Na een eerste uiterst plezierig telefoontje met de heer Zuurman ben ik met hem in zee gegaan. Het dossier werd vervolgens adequaat opgepakt door zijn kantoorgenoot waarmee het ook prettig was contact te hebben. Het belangrijkste van alles, het correct en tijdig uitvoeren van de gemaakte afspraken mankeerde ook niets aan. Na het betekenen van de dagvaarding werd ik keurig netjes gebeld dat dit was gebeurd waarna 1 werkdag later per e-mail de stukken bij mij binnen kwamen met uitleg hoe verder te handelen. Kortom keurig en tijdig afgehandeld allemaal tegen een alleszins redelijk tarief. Ik hoop het niet maar wanneer nodig . iets dat ik niet uitsluit, weet ik De voordeligste deurwaarder zeker weer te vinden.

Mr. J.C.M. (Jorg) van Bladel | Willems van Bladel Advocaten
Den Bosch

Als advocatenkantoor hebben wij behoefte aan een deurwaarder die adequaat en correct handelend optreedt en die daarbij op de hoogte is van de laatste juridische regelgeving. Daarbij is het fijn als een deurwaarder met de klant meedenkt en zich flexibel opstelt. Wij vertrouwen onze zaken dan ook toe aan Jurgen en zijn team.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies