Deurwaarder Leeuwarden

Openstaande rekeningen? Schakel dé deurwaarder regio Leeuwarden in


Heeft u te maken met facturen die niet worden betaald? Wilt u een gerechtelijk vonnis incasseren? Of heeft u andere vorderingen? Schakel dan De Voordeligste Deurwaarder Leeuwarden in. Wij zijn dé deurwaarder met een effectieve, persoonlijke aanpak voor zowel bedrijven als particulieren. We zorgen ervoor dat u niet lang op uw geld hoeft te wachten. De Voordeligste Deurwaarder biedt zowel incasso- als deurwaardersdiensten. Wij hebben ruimere bevoegdheden dan een incassobureau om uw incasso snel een daadkrachtig te incasseren. Niet voor niets dat wij als deurwaarder regio Leeuwarden ruim 90% van onze zaken incasseren.

Wij nemen het gehele incassotraject van u over

Als deurwaarder regio Leeuwarden kunnen wij het gehele incassotraject van u overnemen. Van het moment van een eerste aanmaningsbrief of ingebrekestellingsbrief van uw debiteur tot het afdragen van het geïnde geld op uw bankrekening. U kunt ons inschakelen voor allerlei vorderingen. Ook kunnen wij u helpen op het gebied van debiteurenbeheer en juridisch advies.

Wij zijn De Voordeligste Deurwaarder omdat we én op basis van no cure no pay werken én omdat we altijd transparant en eerlijk zijn over de te verwachten kosten. Bij ons blijft uw financiële risico beperkt.

Deurwaarder Leeuwarden met een landelijke dekking

Wij werken als deurwaarder niet alleen in de regio Leeuwarden, maar hebben een landelijke dekking. Dankzij deze dekking kunnen we professioneel en flexibel optreden en snel op de juiste plaats zijn. Ook wanneer u op meerdere locaties een gerechtsdeurwaarder nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft bij ons nooit lang te wachten. Mede daarom hebben wij een hoge klanttevredenheid in Google.

Benieuwd wat wij als deurwaarder voor u in Leeuwarden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Bart van der Beek
Lopik

Een zeer prettig toegewijd en deskundig deurwaarders bureau. Meerdere zaken die best nog lastig waren zijn snel efficiënt in goed overleg afgehandeld. Ook de weg naar de rechter en het innen van de vordering, zelf ook met oog voor de tegenpartij zodat deze uiteindelijk meewerkt. Een unieke ervaring die ik iedereen die lastige vorderingen heeft kan aanraden.

Nick de Winter
Zoeterwoude

Na een lange privé strijd over geld had ik de moed opgegeven om het ooit nog terug te zien. Meer dan kwaad en teleurgesteld kon ik niet zijn op de persoon in kwestie. Toen ben ik opzoek gegaan naar een deurwaarder die hopelijk mijn probleem kon oplossen. Ik kwam terecht bij de voordeligste deurwaarder. Ik heb verder (gelukkig) geen vergelijking met een andere deurwaarder maar mijn ervaring met de voordeligste deurwaarder is zeer positief. Ze hebben voor mij al het geld wat ik nog tegoed had terug gevorderd. Daarnaast waren ze goed te bereiken via telefoon en mail. Als ik tussentijds vragen had werd deze altijd netjes beantwoord. Als enige aandachtpunt had ik dat ik niet altijd op de hoogte werd gehouden van de vordering van de zaak. Nu hebben ze een klanten portaal waarin alles word bijgehouden. Dit maakt het een stuk overzichtelijker.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies