Deurwaarder Terneuzen

Heeft u nog geld van iemand tegoed? Wordt u -als u eerlijk bent- aan het lijntje gehouden? Bent u de snoesjes van uw schuldenaar beu? Heeft u al diverse toezeggingen gekregen dat het geld er aan komt en is het eigenlijk “trekken aan een dood paard”? Dan is de kans groot dat betaling helemaal uitblijft. Dus wordt het de hoogste tijd om grover geschut in te zetten: het inschakelen van een deurwaarder om alsnog het uw geld te krijgen.

Bent u op zoek naar een deurwaarder in de regio Terneuzen? Wij van De Voordeligste Deurwaarder zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk én zo voordelig mogelijk het geld krijgt waar u recht op heeft.

Diensten van deurwaarder Terneuzen

Als deurwaarder kunnen én doen we veel meer dan enkel vorderingen incasseren. Onze diensten zijn erg uiteenlopend. Bent u op zoek naar een deurwaarder in de regio Terneuzen? Dan kunnen wij u onder andere met onderstaande dienstverlening helpen:

 • Juridisch advies omtrent uw rechtspositie
  Wij kunnen u adviseren wat handig en verstandig is om juist wél te doen of juist niet te doen in uw situatie.
 • Openstaande facturen
  Krijgt u nog geld van uw klanten? Wordt er maar niet betaald? Dan gaan wij voor u aan de slag. Onze deurwaarder gaat daadkrachtig te werk en zorgt ervoor dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft.
 • Dagvaarding
  Alleen een gerechtsdeurwaarder kan en mag een dagvaarding betekenen (overhandigen aan de gedaagde partij). De gevolgen van een dagvaarding betekenen zijn groot voor de gedaagde partij. Vanaf het moment van overhandigen van de dagvaarding, moet de gedaagde partij zich gaan verweren tegen én reageren op de vordering van de eisende partij. Doet hij dat niet, dan wordt uw vordering zoals omschreven in de dagvaarding vermoedelijk toegewezen. Daarmee krijgt u een vonnis wat wij vervolgens mogen incasseren, desnoods door middel van beslaglegging als de veroordeelde partij niet “vrijwillig” wil betalen.
 • Beslaglegging
  Als deurwaarder kunnen en mogen wij onder andere beslag leggen op het loon, een uitkering, pensioen, een bankrekening en de bezittingen van de veroordeelde partij. Levert deze beslaglegging niet genoeg op? Dan mogen wij ook beslag leggen op een (koop) huis, de inboedel en overige bezittingen (auto’s brommer, caravan of motorfiets. Wij zorgen ervoor dat u door middel van de beslaglegging krijgt waar u recht op heeft.
 • Vonnis betekenen en incasseren
  Een vonnis is een gerechtelijk schriftelijk document waarin de rechter, na het behandelen van een gerechtelijke procedure, zijn uitspraak zwart op wit heeft vastgelegd. Het persoonlijk overhandigen van een vonnis aan de veroordeelde partij wordt ook wel het betekenen van een vonnis genoemd. Daarna is het vonnis pas opeisbaar en gaan alle wettelijke termijnen en betalingsverplichtingen waartoe de gedaagde partij is veroordeeld lopen.

Of u nu als particulier of als bedrijf een deurwaarder in de regio Terneuzen of Zeeuws Vlaanderen wilt inschakelen: wij staan voor u klaar. Neem contact op met De Voordeligste Deurwaarder: wij vertellen u graag meer, inclusief de bijbehorende kosten.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Anonieme alimentatie gerechtigde
's-Hertogenbosch

Er is niks zo vervelend als achter je eigen geld aan moeten zitten. Zeker niet als blijkt dat je ook daar weer geld voor moet betalen. Wat een opluchting was het om bij De Voordeligste Deurwaarder wél waar voor je geld te krijgen. Ik hoop hem nooit meer nodig te hebben, maar als ik deurwaarder Jurgen nodig heb, dan twijfel ik geen seconde!!

Jeroen Jansen
J. Jansen Schilderwerken, Oijen

Ik kan u DeVoordeligsteDeurwaarder.nl aanbevelen omdat zij…..Op een adequate manier, maar ook met gevoel voor mensen de zaak ter hand nemen.
Jurgen is iemand die naar mijn beleving op een vriendelijke en meedenkende manier naar beide partijen toe geschillen weet op te lossen, waarbij hij het belang van beide partijen niet uit het oog verliest.
In mijn geval ging het om een kleine vordering van 300 euro die al maanden sudderde en af en toe boven kwam, na enkele herinneringen en wat sms contact dutte het weer in, tot ik Jurgen leerde kennen.
Hij nam de zaak ter harte en zorgde dat er schot in de zaak kwam door er boven op te blijven op die kenmerkende manier van hem, vriendelijk maar wel doelgericht.
dit zorgde ervoor dat de klant binnen een week betaalde, waarbij beide partijen zich konden vinden in het resultaat.
Jurgen, nogmaals hartelijk dank.

Meest gestelde vragen

 • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
 • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
 • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
 • Wat doet een deurwaarder?
 • Wat is een (on)betwiste vordering?
 • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
 • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies