Deurwaarder Terneuzen

Heeft u nog geld van iemand tegoed? Wordt u -als u eerlijk bent- aan het lijntje gehouden? Bent u de snoesjes van uw schuldenaar beu? Heeft u al diverse toezeggingen gekregen dat het geld er aan komt en is het eigenlijk “trekken aan een dood paard”? Dan is de kans groot dat betaling helemaal uitblijft. Dus wordt het de hoogste tijd om grover geschut in te zetten: het inschakelen van een deurwaarder om alsnog het uw geld te krijgen.

Bent u op zoek naar een deurwaarder in de regio Terneuzen? Wij van De Voordeligste Deurwaarder zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk én zo voordelig mogelijk het geld krijgt waar u recht op heeft.

Diensten van deurwaarder Terneuzen

Als deurwaarder kunnen én doen we veel meer dan enkel vorderingen incasseren. Onze diensten zijn erg uiteenlopend. Bent u op zoek naar een deurwaarder in de regio Terneuzen? Dan kunnen wij u onder andere met onderstaande dienstverlening helpen:

 • Juridisch advies omtrent uw rechtspositie
  Wij kunnen u adviseren wat handig en verstandig is om juist wél te doen of juist niet te doen in uw situatie.
 • Openstaande facturen
  Krijgt u nog geld van uw klanten? Wordt er maar niet betaald? Dan gaan wij voor u aan de slag. Onze deurwaarder gaat daadkrachtig te werk en zorgt ervoor dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft.
 • Dagvaarding
  Alleen een gerechtsdeurwaarder kan en mag een dagvaarding betekenen (overhandigen aan de gedaagde partij). De gevolgen van een dagvaarding betekenen zijn groot voor de gedaagde partij. Vanaf het moment van overhandigen van de dagvaarding, moet de gedaagde partij zich gaan verweren tegen én reageren op de vordering van de eisende partij. Doet hij dat niet, dan wordt uw vordering zoals omschreven in de dagvaarding vermoedelijk toegewezen. Daarmee krijgt u een vonnis wat wij vervolgens mogen incasseren, desnoods door middel van beslaglegging als de veroordeelde partij niet “vrijwillig” wil betalen.
 • Beslaglegging
  Als deurwaarder kunnen en mogen wij onder andere beslag leggen op het loon, een uitkering, pensioen, een bankrekening en de bezittingen van de veroordeelde partij. Levert deze beslaglegging niet genoeg op? Dan mogen wij ook beslag leggen op een (koop) huis, de inboedel en overige bezittingen (auto’s brommer, caravan of motorfiets. Wij zorgen ervoor dat u door middel van de beslaglegging krijgt waar u recht op heeft.
 • Vonnis betekenen en incasseren
  Een vonnis is een gerechtelijk schriftelijk document waarin de rechter, na het behandelen van een gerechtelijke procedure, zijn uitspraak zwart op wit heeft vastgelegd. Het persoonlijk overhandigen van een vonnis aan de veroordeelde partij wordt ook wel het betekenen van een vonnis genoemd. Daarna is het vonnis pas opeisbaar en gaan alle wettelijke termijnen en betalingsverplichtingen waartoe de gedaagde partij is veroordeeld lopen.

Of u nu als particulier of als bedrijf een deurwaarder in de regio Terneuzen of Zeeuws Vlaanderen wilt inschakelen: wij staan voor u klaar. Neem contact op met De Voordeligste Deurwaarder: wij vertellen u graag meer, inclusief de bijbehorende kosten.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Felix Barenholz
MKB Media, Maren-Kessel

Hartelijk dank!!

Ondanks ‘de reden’ (wanbetaler) om met jullie te werken was dit echt verrassend ‘plezierig’..
Vanaf het moment dat ik na lang wikken en wegen de vordering aan jullie uit handen gaf viel er een last van mn schouders. Eindelijk rust, niet meer de dagelijkse irritatie, niet meer die negatieve energie.
Eindelijk iemand anders die het voor me gaat oplossen (als dat kan).
En warempel!..Jullie bewijzen dat het kan. Na zelf maanden , zonder resultaat, bezig geweest te zijn de klant te manen etc lukt het jullie om in twee fasen alles te incasseren. Zonder gedoe!
En constant werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en waren jullie altijd bereikbaar als ik een vraag had.
Kan niet anders dan n groot compliment geven en zou bijna zeggen ‘op naar de volgende ‘..:-)

Vincent Protin
Eindhoven

Heel snel en doeltreffend !! Gerechtelijke uitspraak binnen 1,5 week geïncasseerd, waarbij de tegenpartij claimde zogenaamd niks te kunnen betalen. Top!!

Meest gestelde vragen

 • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
 • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
 • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
 • Wat doet een deurwaarder?
 • Wat is een (on)betwiste vordering?
 • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
 • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 34 recensies