Deurwaarder Leiden

Heeft u nog geld tegoed van iemand die woont in de regio Leiden? Dan wordt het de hoogste tijd om een deurwaarder in te schakelen. De Voordeligste Deurwaarder heeft een landelijke dekking, waardoor we ook snel bij uw schuldenaar in Leiden actief kunnen zijn als deurwaarder. Wij zorgen ervoor dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft. Dat doen we, zoals onze naam al doet vermoeden, zo voordelig mogelijk. Wij informeren u altijd eerlijk en transparant over de te verwachten kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen te komt te staan.

Als particulier of als bedrijf een deurwaarder inschakelen

Heeft u als bedrijf te maken met een klant die uw facturen niet betaalt? Heeft een van uw huurders een huurachterstand opgelopen? Heeft u als particulier geld uitgeleend aan familie of vrienden? Of heeft uw ex partner alweer de alimentatie niet, te laat of te weinig betaalt? Zowel zakelijk als privé kunt u een deurwaarder voor uw incasso opdracht in Leiden en omgeving inschakelen. En nee, het is echt niet nodig om eerst een incassobureau in te schakelen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen direct, als ze nog geld tegoed hebben van iemand, contact opnemen met een deurwaarder.

Eén van de grote voordelen van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau is dat een deurwaarder veel meer (wettelijke) bevoegdheden heeft én dus meer en vaak sneller resultaat kan bereiken.

Deurwaarder nodig in Leiden? Neem contact op

Heeft u een deurwaarder nodig in Leiden of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij laten u graag kennismaken met onze daadkrachtige, snelle en effectieve werkwijze. In een persoonlijk (telefoon)gesprek vertellen we u graag meer over onze mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Wist u dat wij ruim 90% van onze dossiers incasseren? Dus als wij als deurwaarder uw zaak in de regio Leiden niet kunnen incasseren, dan kan niemand het incasseren.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Yann v. G.
Frankrijk

Goede service! Ik ben gewend hier in Frankrijk restaurants te beoordelen via Tripadvisor. Nu eens wat anders. Ik moet helaas via de Nederlandse rechter iemand dwingen onze overeenkomst na te komen. De site van De Voordeligste Deurwaarder stelt je in staat zelf een dagvaarding te maken. Dit bespaart al gauw 1000 euro. De “betekening” van de dagvaarding wordt vervolgens door De Voordeligste Deurwaarder gedaan. De service en communicatie verloopt vlekkeloos. Dit alles voor een bijzonder redelijke fee.

Stephan van Daal
Den Bosch

Ik heb Jurgen leren kennen als een echte gerechtsdeurwaarder.
Jurgen doet zijn vak met passie, compassie en is recht door zee met de nodige humor.
Jurgen is accuraat en betrokken bij zijn opdrachtgevers.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies