Deurwaarder Leiden

Heeft u nog geld tegoed van iemand die woont in de regio Leiden? Dan wordt het de hoogste tijd om een deurwaarder in te schakelen. De Voordeligste Deurwaarder heeft een landelijke dekking, waardoor we ook snel bij uw schuldenaar in Leiden actief kunnen zijn als deurwaarder. Wij zorgen ervoor dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft. Dat doen we, zoals onze naam al doet vermoeden, zo voordelig mogelijk. Wij informeren u altijd eerlijk en transparant over de te verwachten kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen te komt te staan.

Als particulier of als bedrijf een deurwaarder inschakelen

Heeft u als bedrijf te maken met een klant die uw facturen niet betaalt? Heeft een van uw huurders een huurachterstand opgelopen? Heeft u als particulier geld uitgeleend aan familie of vrienden? Of heeft uw ex partner alweer de alimentatie niet, te laat of te weinig betaalt? Zowel zakelijk als privé kunt u een deurwaarder voor uw incasso opdracht in Leiden en omgeving inschakelen. En nee, het is echt niet nodig om eerst een incassobureau in te schakelen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen direct, als ze nog geld tegoed hebben van iemand, contact opnemen met een deurwaarder.

Eén van de grote voordelen van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau is dat een deurwaarder veel meer (wettelijke) bevoegdheden heeft én dus meer en vaak sneller resultaat kan bereiken.

Deurwaarder nodig in Leiden? Neem contact op

Heeft u een deurwaarder nodig in Leiden of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij laten u graag kennismaken met onze daadkrachtige, snelle en effectieve werkwijze. In een persoonlijk (telefoon)gesprek vertellen we u graag meer over onze mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Wist u dat wij ruim 90% van onze dossiers incasseren? Dus als wij als deurwaarder uw zaak in de regio Leiden niet kunnen incasseren, dan kan niemand het incasseren.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Felix Barenholz
MKB Media, Maren-Kessel

Hartelijk dank!!

Ondanks ‘de reden’ (wanbetaler) om met jullie te werken was dit echt verrassend ‘plezierig’..
Vanaf het moment dat ik na lang wikken en wegen de vordering aan jullie uit handen gaf viel er een last van mn schouders. Eindelijk rust, niet meer de dagelijkse irritatie, niet meer die negatieve energie.
Eindelijk iemand anders die het voor me gaat oplossen (als dat kan).
En warempel!..Jullie bewijzen dat het kan. Na zelf maanden , zonder resultaat, bezig geweest te zijn de klant te manen etc lukt het jullie om in twee fasen alles te incasseren. Zonder gedoe!
En constant werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en waren jullie altijd bereikbaar als ik een vraag had.
Kan niet anders dan n groot compliment geven en zou bijna zeggen ‘op naar de volgende ‘..:-)

Bart van der Beek
Lopik

Een zeer prettig toegewijd en deskundig deurwaarders bureau. Meerdere zaken die best nog lastig waren zijn snel efficiënt in goed overleg afgehandeld. Ook de weg naar de rechter en het innen van de vordering, zelf ook met oog voor de tegenpartij zodat deze uiteindelijk meewerkt. Een unieke ervaring die ik iedereen die lastige vorderingen heeft kan aanraden.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies