Deurwaarder Dordrecht

Of u nou als particulier te maken heeft met iemand die uw uitgeleende geld niet terug betaalt of als bedrijf met onbetaalde facturen die maar niet betaald worden: het is belangrijk dat u zo snel mogelijk het geld krijgt waar u recht op heeft. En wij van De Voordeligste Deurwaarder regelen dat voor u. Bent u op zoek naar een deurwaarder in de regio Dordrecht? Neem dan contact met ons op. Door onze landelijke dekking kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn.

Diensten van deurwaarder Dordrecht

De diensten van De Voordeligste Deurwaarder zijn erg uiteenlopend. Bent u op zoek naar een deurwaarder in Dordrecht? Dan kunnen wij u onder andere met het onderstaande ambtelijke handelingen helpen:

 • Dagvaarding overhandigen aan gedaagde of opstellen
  Een dagvaarding is een schriftelijke oproeping voor een gerechtelijke procedure. In de dagvaarding staat beschreven waarom de eisende partij nog geld meent te krijgen van de gedaagde partij. Alleen een gerechtsdeurwaarder kan en mag een dagvaarding betekenen (overhandigen aan de gedaagde partij). De impact van een dagvaarding betekenen is groot, want vanaf dat moment moet de gedaagde partij zich gaan verweren tegen en reageren op de vordering van de eisende partij. Doet de gedaagde partij dit niet, dan zal hij worden veroordeeld zoals gevraagd in de dagvaarding.
 • Beslaglegging
  Als deurwaarder kunnen wij onder andere beslag leggen op het loon, een uitkering, een bankrekening, de bezittingen en het vermogen van de veroordeelde partij. Leveren dit soort beslagen niet voldoende op? Dan mogen wij ook beslag leggen op het (koop)huis van de veroordeelde partij, zijn inboedel en overige bezittingen (auto of motor). Wij zorgen ervoor dat u bij een beslaglegging krijgt waar u recht op heeft.
 • Vonnis betekenen
  Een vonnis is een schriftelijk document waarin de rechter, na het behandelen van een gerechtelijke procedure zijn uitspraak zwart op wit heeft vastgelegd. Het persoonlijk overhandigen van een vonnis aan een veroordeelde is het ‘betekenen’ van een vonnis. Daarna is hetgeen waartoe de rechter de gedaagde partij heeft veroordeeld opeisbaar, desnoods tegen de wil van de veroordeelde partij in.
 • Incasseren
  Het is helemaal niet nodig om eerst een incassobureau in te schakelen, voordat u een deurwaarder inschakelt. Het is juist slimmer om direct een deurwaarder in te schakelen. Een deurwaarder heeft namelijk meer (wettelijke) bevoegdheden als het gaat om het daadwerkelijk kunnen incasseren van een vordering dan een incassobureau.
 • Juridisch advies
  De Voordeligste Deurwaarder beschikt over ervaren juristen die u van helder en deskundig, juridisch advies kunnen voorzien (in begrijpelijke taal) op het gebied van bijvoorbeeld huurrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.

Bent u benieuwd wat wij voor u als deurwaarder in de regio Dordrecht kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en laten u kennismaken met onze snelle en daadkrachtige werkwijze.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Werner Ero
Werner Ero Fotografie & Journalistiek, Vlijmen

Als het om een groot bedrag gaat, zoals bij mij, is het zeker zinvol een incassotraject in te gaan. Op welke andere manier kun je anders je gelijk halen als een opdrachtgever onterecht zijn poot stijf houd?  We zijn enorm blij dat het is gelukt om ons geld te incasseren. Het blijkt dat we uiteindelijk de goede actie hebben ondernomen om ons gelijk te krijgen. Voor mij stond al vanaf het begin vast dat ik helemaal in mijn gelijk stond. Maar gelijk hebben is niet hetzelfde als daadwerkelijk gelijk krijgen.  Nu kunnen we ook eindelijk deze zwarte bladzijde omslaan en weer verder gaan met de feitelijke bedrijfsvoering. Verder dank voor het meteen overmaken van het geld. Fijn dat er deurwaarders bestaan om je gelijk ook echt te kunnen halen!  Zo zie je maar weer dat als je echt gelijk hebt, de juiste mensen je kunnen steunen (o.a. De Voordeligste Deurwaarder 🙂 en je geduld hebt. Je uiteindelijk ook echt je gelijk kunt halen.

R. Schoenmakers
Eindhoven

Ik heb dit kantoor gevonden via internet. Ik was een beetje sceptisch maar wilde toch proberen met hen zaken te doen.
Alles wat er gecommuniceerd werd was duidelijk en werd correct en volgens afspraak uitgevoerd.
Ik zou de volgende keer opnieuw voor deze organisatie kiezen omdat zijn een betrouwbare en klantgerichte manier van werken hebben.

Meest gestelde vragen

 • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
 • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
 • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
 • Wat doet een deurwaarder?
 • Wat is een (on)betwiste vordering?
 • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
 • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies