Deurwaarder Dordrecht

Of u nou als particulier te maken heeft met iemand die uw uitgeleende geld niet terug betaalt of als bedrijf met onbetaalde facturen die maar niet betaald worden: het is belangrijk dat u zo snel mogelijk het geld krijgt waar u recht op heeft. En wij van De Voordeligste Deurwaarder regelen dat voor u. Bent u op zoek naar een deurwaarder in de regio Dordrecht? Neem dan contact met ons op. Door onze landelijke dekking kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn.

Diensten van deurwaarder Dordrecht

De diensten van De Voordeligste Deurwaarder zijn erg uiteenlopend. Bent u op zoek naar een deurwaarder in Dordrecht? Dan kunnen wij u onder andere met het onderstaande ambtelijke handelingen helpen:

 • Dagvaarding overhandigen aan gedaagde of opstellen
  Een dagvaarding is een schriftelijke oproeping voor een gerechtelijke procedure. In de dagvaarding staat beschreven waarom de eisende partij nog geld meent te krijgen van de gedaagde partij. Alleen een gerechtsdeurwaarder kan en mag een dagvaarding betekenen (overhandigen aan de gedaagde partij). De impact van een dagvaarding betekenen is groot, want vanaf dat moment moet de gedaagde partij zich gaan verweren tegen en reageren op de vordering van de eisende partij. Doet de gedaagde partij dit niet, dan zal hij worden veroordeeld zoals gevraagd in de dagvaarding.
 • Beslaglegging
  Als deurwaarder kunnen wij onder andere beslag leggen op het loon, een uitkering, een bankrekening, de bezittingen en het vermogen van de veroordeelde partij. Leveren dit soort beslagen niet voldoende op? Dan mogen wij ook beslag leggen op het (koop)huis van de veroordeelde partij, zijn inboedel en overige bezittingen (auto of motor). Wij zorgen ervoor dat u bij een beslaglegging krijgt waar u recht op heeft.
 • Vonnis betekenen
  Een vonnis is een schriftelijk document waarin de rechter, na het behandelen van een gerechtelijke procedure zijn uitspraak zwart op wit heeft vastgelegd. Het persoonlijk overhandigen van een vonnis aan een veroordeelde is het ‘betekenen’ van een vonnis. Daarna is hetgeen waartoe de rechter de gedaagde partij heeft veroordeeld opeisbaar, desnoods tegen de wil van de veroordeelde partij in.
 • Incasseren
  Het is helemaal niet nodig om eerst een incassobureau in te schakelen, voordat u een deurwaarder inschakelt. Het is juist slimmer om direct een deurwaarder in te schakelen. Een deurwaarder heeft namelijk meer (wettelijke) bevoegdheden als het gaat om het daadwerkelijk kunnen incasseren van een vordering dan een incassobureau.
 • Juridisch advies
  De Voordeligste Deurwaarder beschikt over ervaren juristen die u van helder en deskundig, juridisch advies kunnen voorzien (in begrijpelijke taal) op het gebied van bijvoorbeeld huurrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.

Bent u benieuwd wat wij voor u als deurwaarder in de regio Dordrecht kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en laten u kennismaken met onze snelle en daadkrachtige werkwijze.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

mr. C.A.M.H. Vink
Rechtnet Advocaten, Den Bosch

Ik ken Jurgen als een zeer integere en vakbekwame deurwaarder. Hij handelt altijd zeer snel en doelgericht. Bovendien is hij echt de goedkoopste. De meeste vonnissen worden ook nog zeer snel door hem geïnd.

Een echte aanrader dus!

E. Jansen
Dronten

Om de niet-betaalde aflossing van mijn lening terug te krijgen ben ik bijna elf maanden in de weer geweest met twee advocaten van de tegenpartij. Tegenpartij liet zich bijstaan door zowel een strafrechtadvocaat alsmede door advocaat in burgerlijk procesrecht van het Amsterdamse Advocatenkantoor OSK. Hoewel beide OSK Advocaten in het bezit waren van de notariële akten en de leningsovereenkomst werd mij, in al hun wijsheid, vriendelijk doch dringend verzocht “Op te houden met pesten”. Goede raad bleek echter niet duur nadat ik met de gerechtsdeurwaarder in kontakt kwam. In een prettig gesprek met de heer Taal verzocht hij mij de originele akten op te sturen zodat de heer Zuurman zich er in zou kunnen vastbijten. Nou, dit heeft de tegenpartij geweten. Nadat de heer Zuurman slechts 1x contact had met de tegenpartij werden de betalingsachterstanden + rente van bijna 12 maanden BINNEN VIER DAGEN voldaan en werd het geïncasseerde bedrag dezelfde dag op mijn rekening gestort en hebben beide OSK-advocaten niets meer van zich laten horen. Mijn advies : Schakel geen kostbaar strafrecht- advocatenkantoor en/of incassobureau in maar neem direct contact op met De Voordeligste Deurwaarder.

Meest gestelde vragen

 • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
 • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
 • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
 • Wat doet een deurwaarder?
 • Wat is een (on)betwiste vordering?
 • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
 • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies