Deurwaarder Delft

Twijfelt u voor het incasseren van een incasso opdracht tussen een incassobureau of een deurwaarder in de regio Delft? Kies dan voor een deurwaarder. Een deurwaarder kan uw belangen namelijk veel beter behartigen én zij hebben ruimere wettelijke bevoegdheden om uw vordering te incasseren. Een deurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder incasseert uw vordering in Delft snel, professioneel en daadkrachtig. Van de eerste sommatiebrief en indien noodzakelijk de begeleiding tijdens de gerechtelijke procedure tot het incasseren van het gerechtelijke vonnis. Onze deurwaarders staan graag voor u klaar.

We werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers zoals bedrijven, zzp’ers, stichtingen, woningeigenaren en particulieren. Daardoor hebben wij ervaring in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, branches alsook in de particuliere sector.

Een snelle, daadkrachtige werkwijze

Kenmerkend aan de deurwaarders van De Voordeligste Deurwaarder is de snelle, daadkrachtige en effectieve werkwijze. Doordat wij altijd doortastend optreden, zorgen we ervoor dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij altijd snel en flexibel optreden. Dus ook bij u in Delft kan onze deurwaarder, indien nodig, snel ter plaatse zijn. Korte lijnen en ruime openingstijden garanderen een uitstekende bereikbaarheid. Zelfs buiten kantoortijden en in het weekend kunt u ons telefonisch bereiken als u met spoed een deurwaarder wilt inschakelen.

Deurwaarder in Delft nodig? Neem contact op

Of u nu als particulier of bedrijf op zoek bent naar een deurwaarder in de regio Delft: De Voordeligste Deurwaarder staat graag voor u klaar. Het fijne aan onze deurwaarders is dat zij altijd maatschappelijk verantwoord incasseren. Dit betekent dat ze niet alleen oog hebben voor u als opdrachtgever, maar ook voor de schuldenaar in kwestie.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, diensten of tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw incasso opdracht in Delft.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

John P.
Woerden

Mijn aangebrachte zaak betreffende een huurachterstand is door het kantoor van Jurgen Zuurman op een zeer correcte en plezierige manier tot een goed einde gebracht. Het volledige bedrag dat de huurster schuldig was, is op haar verhaald. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen.

Felix Barenholz
MKB Media, Maren-Kessel

Hartelijk dank!!

Ondanks ‘de reden’ (wanbetaler) om met jullie te werken was dit echt verrassend ‘plezierig’..
Vanaf het moment dat ik na lang wikken en wegen de vordering aan jullie uit handen gaf viel er een last van mn schouders. Eindelijk rust, niet meer de dagelijkse irritatie, niet meer die negatieve energie.
Eindelijk iemand anders die het voor me gaat oplossen (als dat kan).
En warempel!..Jullie bewijzen dat het kan. Na zelf maanden , zonder resultaat, bezig geweest te zijn de klant te manen etc lukt het jullie om in twee fasen alles te incasseren. Zonder gedoe!
En constant werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en waren jullie altijd bereikbaar als ik een vraag had.
Kan niet anders dan n groot compliment geven en zou bijna zeggen ‘op naar de volgende ‘..:-)

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 34 recensies