De voordeligste (gerechts)deurwaarder in Den Bosch
Bel ons: 073 203 22 22 - dagelijks tussen 08.00 en 20.00 uur - ook in het weekend!
Onbetaalde factuur indienen

Onbetaalde factuur indienen

Dien online uw vordering in!

In twee stappen online uw vordering indienen!

Online vorderingen indienen kan heel eenvoudig. In slechts twee stappen levert u ons alle benodigde gegevens. U kunt ook direct online alle relevante documenten aanleveren. Stukken kopiëren en per post toesturen is dus niet meer nodig, maar kan uiteraard wel.

Naarmate u ons meer werk uit handen neemt, door online alle benodigde gegevens te verstrekken, krijgt u bij een geslaagde incasso tot 10% van de betaalde incassokosten als bonus retour. Vanzelfsprekend krijgt u daarnaast 100% van de hoofdsom en de wettelijke rente bij een succesvolle incasso.

Daadkrachtig optreden

Binnen één werkdag na ontvangst van uw onbetaalde factuur heeft uw debiteur van ons al een eerste sommatie ontvangen!

Daarnaast bieden wij u een extra service. In plaats van een eerste contact via brief, e-mail of telefoon, kunt u er ook voor kiezen om direct te starten met een bezoek van de deurwaarder aan uw relatie. Deze service kost u slechts € 99,-. Deze kosten kunnen niet verhaald worden op uw schuldenaar.

Het persoonlijke bezoek van de deurwaarder heeft vele voordelen. Uw schuldenaar wordt direct met hem geconfronteerd en kan uitleggen waarom er niet is betaald. Dat is nuttig bij een eventuele gerechtelijke procedure. Daarnaast kan de deurwaarder ter plaatse inschatten welke verhaalsmogelijkheden er zijn.

Uw onbetaalde factuur indienen

De met een sterretje (*) gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Uw gegevens
Documenten uploaden
Toegestane bestandsformaten: txt pdf doc docx xls xlsx odt ods jpg jpeg.