Als je te maken hebt met het niet terugbetalen van een factuur of geldlening, kun je aangifte doen bij de politie. Dit geldt ook voor situaties waarin je per ongeluk geld overmaakt naar de verkeerde persoon. Of wanneer je een tweedehands artikel via een advertentiesite koopt en het artikel niet ontvangt. Een aangifte bij de politie waarin je melding maakt van oplichting, leidt niet automatisch tot een schadevergoeding. Het niet terugbetalen van een factuur of geldlening valt namelijk meestal onder het civiel recht. Dat betekent dat het een geschil is tussen burgers onderling of tussen een bedrijf en een consument. Door een procedure te starten bij de civiele rechter kun je aanspraak maken op een schadevergoeding.
Jurgen is een vakkundige persoon, die ervoor kan zorgen dat datgene waar je recht op hebt, op een snelle, correcte en menselijke wijze ook daadwerkelijk aan je toekomt.
Als het om een groot bedrag gaat, zoals bij mij, is het zeker zinvol een incassotraject in te gaan. Op welke andere manier kun je anders je gelijk halen als een opdrachtgever onterecht zijn poot stijf houd? We zijn enorm blij dat het is gelukt om ons geld te incasseren. Het blijkt dat we uiteindelijk de goede actie hebben ondernomen om ons gelijk te krijgen. Voor mij stond al vanaf het begin vast dat ik helemaal in mijn gelijk stond. Maar gelijk hebben is niet hetzelfde als daadwerkelijk gelijk krijgen. Nu kunnen we ook eindelijk deze zwarte bladzijde omslaan en weer verder gaan met de feitelijke bedrijfsvoering. Verder dank voor het meteen overmaken van het geld. Fijn dat er deurwaarders bestaan om je gelijk ook echt te kunnen halen! Zo zie je maar weer dat als je echt gelijk hebt, de juiste mensen je kunnen steunen (o.a. De Voordeligste Deurwaarder 🙂 en je geduld hebt. Je uiteindelijk ook echt je gelijk kunt halen.