Terug naar alle vragen

Mag ik nieuwe stukken of documenten overleggen tijdens de comparitie?

Tijdens de comparitie is het toegestaan om nieuwe stukken of documenten in te dienen. Rechters zijn hier niet altijd enthousiast over, omdat alle betrokken partijen (de eisende partij, de gedaagde partij(en), de griffie en de rechter zelf) kopieën van deze stukken nodig hebben. Gewoonlijk dien je de stukken minimaal tien dagen voor de zitting in bij de rechtbank en de gedaagde partij. Als je tijdens de comparitie een nieuw stuk wilt overleggen, kan de rechter de zitting schorsen om er kennis van te nemen. Gaat het om een klein stuk, dan kan de rechter het mogelijk nog behandelen. Bij grotere stukken kan de rechter beslissen om de zitting op een later tijdstip voort te zetten. Er bestaat ook een kans dat de rechter het document afwijst, omdat de gelegenheid om stukken in te dienen eigenlijk al voorbij is.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Ja0 Nee0

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw vraag zo spoedig mogelijk kunnen beantwoorden.

Neem contact op

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

P. Jansen
Geleen

Na jaren liggen te sukkelen met een domme mevrouw Peters van het domme gerechtsdeurwaarderskantoor Vaessen te Sittard..pfff. ben ik eindelijk bij De Voordeligste Deurwaarder Den Bosch terecht gekomen .. en HIEP HIEP HOERA MIJN VORDERING IS BINNEN !!! Dit is pas KWALITEIT !! TOPPIE gegaan, petje af voor Jurgen en zijn TEAM !! groet Pierre

Rik Leurs
Muiderberg

Zeer positieve ervaring met De Voordeligste Deurwaarder. Dhr Zuurman is een zeer correcte, beleefde, en kundige heer. Binnen een aantal dagen al resultaat, bij een klant die ongelofelijk stug is en niet-thuis geeft, is zeer indrukwekkend. Bedankt hiervoor! Ook voor het aannemen van mijn dossier, al is het maar vanwege het feit dat de vordering niet al te hoog was. Als ik (weer) een deurwaarder nodig heb of ik moet iemand aanraden, kom ik zeker terug op De Voordeligste Deurwaarder!

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies