Terug naar alle vragen

Mag ik als eiser zelf de zittingsdatum bepalen?

Als eisende partij heb je geen invloed op het bepalen van de zittingsdatum. Dit is de verantwoordelijkheid van de rechter. De rechter hanteert vastgestelde zittingsdagen, vaak gebaseerd op de eerste letter van de achternaam van de eisende partij. De gerechtsdeurwaarder kan je adviseren over hoeveel weken de zitting plaats zou kunnen vinden. Als je opgeroepen wordt voor een comparitie, heb je wél de mogelijkheid om verhinderdata door te geven. Je mag dan aangeven op welke dagen je niet beschikbaar bent. Voor een comparitie probeert rechter een datum vast te stellen waarop alle partijen aanwezig kunnen zijn.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Ja0 Nee0

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw vraag zo spoedig mogelijk kunnen beantwoorden.

Neem contact op

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

John P.
Woerden

Mijn aangebrachte zaak betreffende een huurachterstand is door het kantoor van Jurgen Zuurman op een zeer correcte en plezierige manier tot een goed einde gebracht. Het volledige bedrag dat de huurster schuldig was, is op haar verhaald. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen.

P. Jansen
Geleen

Na jaren liggen te sukkelen met een domme mevrouw Peters van het domme gerechtsdeurwaarderskantoor Vaessen te Sittard..pfff. ben ik eindelijk bij De Voordeligste Deurwaarder Den Bosch terecht gekomen .. en HIEP HIEP HOERA MIJN VORDERING IS BINNEN !!! Dit is pas KWALITEIT !! TOPPIE gegaan, petje af voor Jurgen en zijn TEAM !! groet Pierre

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies