Terug naar alle vragen

Ik ga verhuizen. Waar moet ik procederen?

Als je verhuist nadat je al gedagvaard bent, wordt de gerechtelijke procedure voortgezet in de rechtbank waar de zaak oorspronkelijk is gestart. Het feit dat je verhuist, heeft geen invloed op de locatie van de procedure. Het is dus niet nodig om de zaak over te dragen naar een andere rechtbank. Als de gerechtsdeurwaarder de dagvaarding nog moet uitbrengen en hij of zij arriveert bij een leeg huis, laat hij of zij de dagvaarding daar niet achter. In plaats daarvan probeert de gerechtsdeurwaarder het nieuwe adres van de gedaagde te achterhalen door de Basisregistratie Personen (BRP) te raadplegen. Vervolgens betekent de gerechtsdeurwaarder de dagvaarding aan de gedaagde op het nieuwe adres.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Ja0 Nee0

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw vraag zo spoedig mogelijk kunnen beantwoorden.

Neem contact op

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Hidde Abels
Boxtel

Dit kantoor heeft mij uitermate goed geholpen. Na het aanleveren van alle gegevens heeft dit kantoor 50% van de te vorderen som na ongeveer een jaar loonbeslag op de wanbetaler aan mij overgemaakt. Ik ben dus super blij dat dit gelukt is. Ze betalen ps uit als alles geïncasseerd is, dus als je snel om geld verlegen zit is dit geen optie. Maar je krijgt hier wel een eerlijk verhaal en dus alsnog 50% van het bedrag. Anders had nooit meer iets van mijn geld gezien vrees ik…. Een aanrader dus!!

Sjaak Engelhard
Meppel

De inmiddels behoorlijk hoge huurachterstand welke al jaren voortsleepte en de echt “taaie” wanbetalers zijn door dit kantoor perfect afgehandeld, zodat ik mijn geld eindelijk heb ontvangen. Chapeaux van mijn kant en voor een eventueel volgende zaak weet ik waar ik terecht kan.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies