Terug naar alle vragen

Ik ga verhuizen. Waar moet ik procederen?

Als je verhuist nadat je al gedagvaard bent, wordt de gerechtelijke procedure voortgezet in de rechtbank waar de zaak oorspronkelijk is gestart. Het feit dat je verhuist, heeft geen invloed op de locatie van de procedure. Het is dus niet nodig om de zaak over te dragen naar een andere rechtbank. Als de gerechtsdeurwaarder de dagvaarding nog moet uitbrengen en hij of zij arriveert bij een leeg huis, laat hij of zij de dagvaarding daar niet achter. In plaats daarvan probeert de gerechtsdeurwaarder het nieuwe adres van de gedaagde te achterhalen door de Basisregistratie Personen (BRP) te raadplegen. Vervolgens betekent de gerechtsdeurwaarder de dagvaarding aan de gedaagde op het nieuwe adres.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Ja0 Nee0

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw vraag zo spoedig mogelijk kunnen beantwoorden.

Neem contact op

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Mathijs Smit
Make or Buy, 's-Hertogenbosch

Prima no cure no pay oplossing als klanten je facturen niet betalen. Goede informatie over het proces en eventuele vervolgstappen. Alles via telefoon en digitaal, dus kost weinig tijd.

Sjef de Wit
Den Haag

hr Zuurman is een uiterst professionele deurwaarder, tegelijkertijd een heel vriendelijk mens om mee samen te werken. De informatie van dit kantoor is volledig en de werkwijze is erg transparant. Mocht U ooit in de situatie komen, dat een deurwaarder noodzakelijk is, dan kunnen wij deze Organisatie van harte aanbevelen. Dit geldt ook voor Dhr J Zuurman privé.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies