Terug naar alle vragen

Hoeveel bladzijden mogen de producties beslaan?

Het is toegestaan om meerdere bijlagen (producties) bij je dagvaarding te voegen. Er is geen maximumaantal vastgesteld. Je hebt dus de vrijheid om alle relevante documenten en stukken toe te voegen aan je dagvaarding. Het is belangrijk om je producties beknopt te houden, zodat de zaak niet onnodig complex wordt voor de rechter. Voeg daarom alleen bijlagen toe die daadwerkelijk waarde toevoegen aan je dagvaarding en relevant zijn voor je vordering. Het is toegestaan om een passage uit een document toe te voegen in plaats van het volledige document. Bijvoorbeeld een passage uit algemene voorwaarden of uit een bouwbesluit. Let erop dat je geen stukken weglaat die relevant zijn voor je zaak. Verwijs in je dagvaarding duidelijk naar de juiste productienummers, zodat de rechter gemakkelijk de bijbehorende stukken kan raadplegen.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Ja0 Nee0

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw vraag zo spoedig mogelijk kunnen beantwoorden.

Neem contact op

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Rex Schothorst
Saltsjöbaden

In mijn geval ging het om internet fraude: wel betaald maar niet geleverd. Dit is professioneel opgepakt en de schade is uiteindelijk via een gerechtelijke procedure toegekend en in termijnen geïnd.

Yann v. G.
Frankrijk

Goede service! Ik ben gewend hier in Frankrijk restaurants te beoordelen via Tripadvisor. Nu eens wat anders. Ik moet helaas via de Nederlandse rechter iemand dwingen onze overeenkomst na te komen. De site van De Voordeligste Deurwaarder stelt je in staat zelf een dagvaarding te maken. Dit bespaart al gauw 1000 euro. De “betekening” van de dagvaarding wordt vervolgens door De Voordeligste Deurwaarder gedaan. De service en communicatie verloopt vlekkeloos. Dit alles voor een bijzonder redelijke fee.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies