Terug naar alle vragen

Hoe moet ik bewijzen toevoegen aan mijn dagvaarding?

Als je als eisende partij een dagvaarding opstelt, is het van groot belang dat je de juiste bewijsstukken toevoegt. Het kan onder andere gaan om facturen, herinneringen, aanmaningen en e-mails waarin de vordering wordt erkend of slechts gedeeltelijk wordt betwist. De bewijsstukken worden producties genoemd. Van deze documenten dien je kopieën of scans te maken, die je vervolgens als bijlagen bij de dagvaarding voegt. Zorg ervoor dat elk bewijsstuk duidelijk is genummerd. In de dagvaarding zelf beschrijf je het verhaal en formuleer je jouw eis, en verwijs je naar de bijgevoegde, genummerde bewijsstukken. Een goed georganiseerde en correct opgestelde dagvaarding met duidelijke verwijzingen naar de bewijsstukken versterkt je zaak en helpt de rechter bij het nemen van een beslissing.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Ja0 Nee0

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw vraag zo spoedig mogelijk kunnen beantwoorden.

Neem contact op

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Hans Robijn
Meppel

Na een eerste uiterst plezierig telefoontje met de heer Zuurman ben ik met hem in zee gegaan. Het dossier werd vervolgens adequaat opgepakt door zijn kantoorgenoot waarmee het ook prettig was contact te hebben. Het belangrijkste van alles, het correct en tijdig uitvoeren van de gemaakte afspraken mankeerde ook niets aan. Na het betekenen van de dagvaarding werd ik keurig netjes gebeld dat dit was gebeurd waarna 1 werkdag later per e-mail de stukken bij mij binnen kwamen met uitleg hoe verder te handelen. Kortom keurig en tijdig afgehandeld allemaal tegen een alleszins redelijk tarief. Ik hoop het niet maar wanneer nodig . iets dat ik niet uitsluit, weet ik De voordeligste deurwaarder zeker weer te vinden.

Sjef de Wit
Den Haag

hr Zuurman is een uiterst professionele deurwaarder, tegelijkertijd een heel vriendelijk mens om mee samen te werken. De informatie van dit kantoor is volledig en de werkwijze is erg transparant. Mocht U ooit in de situatie komen, dat een deurwaarder noodzakelijk is, dan kunnen wij deze Organisatie van harte aanbevelen. Dit geldt ook voor Dhr J Zuurman privé.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies