Terug naar alle vragen

Hoe kan ik een video toevoegen aan mijn dagvaarding?

Het toevoegen van een video aan een dagvaarding verloopt op een vergelijkbare manier als het toevoegen van een geluidsbestand. Als eisende partij kun je videobewijs gebruiken dat bijvoorbeeld is verkregen met een webcam, dashcam, beveiligingscamera of slimme deurbel. Het is jouw verantwoordelijkheid om de video-opnamen te organiseren en toe te voegen aan de dagvaarding. Zorg ervoor dat elke dagvaarding is voorzien van een aparte bestanddrager, zoals een usb-stick of een dvd. De gerechtsdeurwaarder overhandigt deze bestanddrager samen met de dagvaarding aan zowel de gedaagde partij(en) als de rechter, zodat zij de video-opnamen kunnen bekijken. Zorg ervoor dat je de bestanden nummert, zodat je er duidelijk naar kunt verwijzen in je dagvaarding.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Ja0 Nee0

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw vraag zo spoedig mogelijk kunnen beantwoorden.

Neem contact op

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Bart van der Beek
Lopik

Een zeer prettig toegewijd en deskundig deurwaarders bureau. Meerdere zaken die best nog lastig waren zijn snel efficiënt in goed overleg afgehandeld. Ook de weg naar de rechter en het innen van de vordering, zelf ook met oog voor de tegenpartij zodat deze uiteindelijk meewerkt. Een unieke ervaring die ik iedereen die lastige vorderingen heeft kan aanraden.

Yann v. G.
Frankrijk

Goede service! Ik ben gewend hier in Frankrijk restaurants te beoordelen via Tripadvisor. Nu eens wat anders. Ik moet helaas via de Nederlandse rechter iemand dwingen onze overeenkomst na te komen. De site van De Voordeligste Deurwaarder stelt je in staat zelf een dagvaarding te maken. Dit bespaart al gauw 1000 euro. De “betekening” van de dagvaarding wordt vervolgens door De Voordeligste Deurwaarder gedaan. De service en communicatie verloopt vlekkeloos. Dit alles voor een bijzonder redelijke fee.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies