Terug naar alle vragen

De gedaagde heeft een bewindvoerder, wat nu?

Iemand die onder bewind staat, kun je wél dagvaarden. In dit geval moet je de dagvaarding laten betekenen op het adres van zijn of haar bewindvoerder. Een bewindvoerder heeft de verantwoordelijkheid over het vermogen en de bezittingen van een persoon. Als iemand niet in staat is om goed met geld om te gaan, kan de rechter een bewindvoerder aanstellen. Volgens de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp) kan iemand die in een schuldsaneringstraject zit een bewindvoerder toegewezen krijgen door de rechtbank. Toch zijn niet alle personen onder bewind armlastig. Het kan bijvoorbeeld ook gaan om ouderen of personen met een verstandelijke beperking.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Ja0 Nee3

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw vraag zo spoedig mogelijk kunnen beantwoorden.

Neem contact op

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Anonieme alimentatie gerechtigde
's-Hertogenbosch

Er is niks zo vervelend als achter je eigen geld aan moeten zitten. Zeker niet als blijkt dat je ook daar weer geld voor moet betalen. Wat een opluchting was het om bij De Voordeligste Deurwaarder wél waar voor je geld te krijgen. Ik hoop hem nooit meer nodig te hebben, maar als ik deurwaarder Jurgen nodig heb, dan twijfel ik geen seconde!!

Jo Aretz
Landgraaf

Uitermate tevreden. Vriendelijk contact, inhoudelijk goed op weg geholpen met een voorbeeld dagvaardiging. Nuttige feedback gehad op mijn concept dagvaarding enz enz. Mede hierdoor uiteindelijk mijn recht kunnen halen via de kantonrechter. Uiteindelijk ook door tussenkomst van “de voordeligste deurwaarder” alle bedragen kunnen innen. Jammer dat het zo moet maar fijn dat wij ons recht hebben kunnen halen. Mocht het onverhoopt weer een keer nodig zijn, weet ik bij wie ik hulp ga inroepen. Bij “de voordeligste deurwaarder”.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies