Deurwaarder Assen

Wilt u om uw geld (terug) te krijgen in Assen of omgeving een deurwaarder inschakelen? Dan bent u bij De Voordeligste Deurwaarder aan het juiste adres: wij zijn de voordeligste en meest daadkrachtige deurwaarder van Nederland. Wij kunnen u in verschillende zaken bijstaan: Bijvoorbeeld bij het incasseren van onbetaalde facturen, gerechtelijke (oude en nieuwe) vonnissen, achterstallige partner- of kinderalimentatie, onbetaalde huurpenningen of een geldlening die maar niet wordt terugbetaald. Onze deurwaarder helpt u graag. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en voordelig mogelijk het geld krijgt waar u recht op heeft. Als deurwaarder in de regio Assen begeleiden wij niet alleen zakelijke, maar ook particuliere klanten.

Deurwaarder Assen: dit zijn onze voordelen

Wanneer u de deurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder inschakelt voor uw incasso opdracht in Assen, zorgen wij ervoor dat u het geld krijgt waar u recht op heeft. Schakelt u ons in? Dan kiest u onder andere voor de volgende voordelen:

  • Voordelig
    De naam van ons gerechtsdeurwaarderskantoor zegt het eigenlijk al: wij zijn dé voordeligste deurwaarder van Nederland. Daarnaast zijn we eerlijk en transparant over de kosten. Op deze manier blijft uw financiële risico beperkt.
  • Als wij het niet kunnen incasseren, kan niemand het incasseren
    Wist u dat wij ruim 90% van onze incasso dossiers incasseren? Als wij als deurwaarder uw incasso opdracht in de regio Assen niet kunnen incasseren, dan kan niemand het incasseren.
  • Landelijke dekking
    Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch, maar door onze landelijke dekking kunnen we als deurwaarder ook in Assen (indien nodig) snel terplekke zijn.

Bent u overtuigd van onze voordelen? Schroom dan niet om contact op te nemen voor het inschakelen van een deurwaarder in Assen.

Hulp nodig? Schakel ons in

Bent u helemaal klaar met uw wanbetaler en kunt u wel wat professionele, deskundige en praktische hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op. Onze deurwaarder gaat, indien nodig, direct voor u aan de slag in de omgeving Assen.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Marielle Hoes | Hoes Projectstoffering
Nistelrode

Hoe klein ook de “opdracht” is, Jurgen neemt het altijd zeer betrokken en serieus de je vraag of opdracht aan.
Geeft je duidelijk en eerlijk advies
Dit schept vertrouwen , een echte aanrader

Frank Schreij
Budgetverhuizer, Vlaardingen

Na het inschakelen van De Voordeligste Deurwaarder is mijn vordering die al bijna 1,5 jaar open stond snel voldaan.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies