Deurwaarder Hoorn

Is er, na het versturen van diverse herinneringen en aanmaningen, nog steeds sprake van non betaling? Heeft u recht op alimentatie, maar betaalt uw ex niets of te weinig? Heeft u huurders die de huur niet (volledig) betalen? Of heeft u als particulier te maken met een geldlening die maar niet wordt terugbetaalt? Dan wordt het de hoogste tijd om een deurwaarder in te schakelen voor uw incasso opdracht in de regio Hoorn. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk het geld krijgt waar u recht op heeft. De deurwaarders van De Voordeligste Deurwaarder incasseren ruim 90% van de incassodossiers. Als wij het niet kunnen incasseren, dan kan niemand het.

De kosten van een deurwaarder in Hoorn

Wanneer u een deurwaarder in de regio Hoorn wilt inschakelen, is het logisch dat daar kosten aan verbonden zijn. Maar de kosten zijn per deurwaarderskantoor erg uiteenlopend. Onze naam ‘De Voordeligste Deurwaarder’ doet al vermoeden dat wij de voordeligste deurwaarder van Nederland zijn. En dat zijn we ook. Dit komt niet alleen omdat we als het ware op no cure no pay basis werken, maar ook omdat we u altijd eerlijk en transparant informeren over de te verwachten kosten. Zo zorgen wij ervoor dat uw financiële risico beperkt blijft.

Meer informatie over onze mogelijkheden?

Twijfelt u of u een deurwaarder moet inschakelen voor uw incasso opdracht in Hoorn? Neem dan vrijblijvend contact op met De Voordeligste Deurwaarder. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Ondanks dat wij met ons hoofdkantoor in Den Bosch zitten, kunnen wij dankzij onze landelijke dekking professioneel en flexibel optreden in heel Nederland. Wij zijn altijd, indien gewenst of noodzakelijk, snel op de juiste plaats waar dit nodig is. En ook wanneer u op meerdere locaties tegelijk een deurwaarder nodig heeft, is dat voor ons geen enkel probleem. U hoeft nooit lang te wachten.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Yann v. G.
Frankrijk

Goede service! Ik ben gewend hier in Frankrijk restaurants te beoordelen via Tripadvisor. Nu eens wat anders. Ik moet helaas via de Nederlandse rechter iemand dwingen onze overeenkomst na te komen. De site van De Voordeligste Deurwaarder stelt je in staat zelf een dagvaarding te maken. Dit bespaart al gauw 1000 euro. De “betekening” van de dagvaarding wordt vervolgens door De Voordeligste Deurwaarder gedaan. De service en communicatie verloopt vlekkeloos. Dit alles voor een bijzonder redelijke fee.

Cora van Hattem
Geldermalsen

Korte lijntjes, goede afspraken en je wordt als opdrachtgever goed op de hoogte gehouden. Snelle afronding van het dossier.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies