Uw dagvaarding door ons uitbrengen

Package deal: vanaf € 269,- (excl. BTW)

Heeft u geen juridische achtergrond? En heeft u zelf een dagvaarding geschreven? Dan doen wij de rest. Bovendien controleren we vooraf altijd de haalbaarheid van uw dagvaarding. Van een “kale kip” kunt u immers niet plukken.

Via onderstaand formulier vraagt u gratis meer informatie aan over onze “package deal” en het door ons uitbrengen/betekenen van uw dagvaarding.

    Uw gegevens


    Uw dagvaarding

    Eventuele toelichting

    Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

    Werner Ero
    Werner Ero Fotografie & Journalistiek, Vlijmen

    Als het om een groot bedrag gaat, zoals bij mij, is het zeker zinvol een incassotraject in te gaan. Op welke andere manier kun je anders je gelijk halen als een opdrachtgever onterecht zijn poot stijf houd?  We zijn enorm blij dat het is gelukt om ons geld te incasseren. Het blijkt dat we uiteindelijk de goede actie hebben ondernomen om ons gelijk te krijgen. Voor mij stond al vanaf het begin vast dat ik helemaal in mijn gelijk stond. Maar gelijk hebben is niet hetzelfde als daadwerkelijk gelijk krijgen.  Nu kunnen we ook eindelijk deze zwarte bladzijde omslaan en weer verder gaan met de feitelijke bedrijfsvoering. Verder dank voor het meteen overmaken van het geld. Fijn dat er deurwaarders bestaan om je gelijk ook echt te kunnen halen!  Zo zie je maar weer dat als je echt gelijk hebt, de juiste mensen je kunnen steunen (o.a. De Voordeligste Deurwaarder 🙂 en je geduld hebt. Je uiteindelijk ook echt je gelijk kunt halen.

    Jessica Verweij
    Gameren

    Jullie hulp was duidelijk, snelle reacties en doeltreffend…

    Fijne en aardige medewerkers!

    Heel erg bedankt!

    Meest gestelde vragen

    • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
    • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
    • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
    • Wat doet een deurwaarder?
    • Wat is een (on)betwiste vordering?
    • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
    • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
    Lees meer FAQ's
    Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies