Incassobureau Den Haag

Helaas komt het nog steeds voor dat u als ondernemer óf als particulier achter het geld dat u toekomt aan moet gaan. Denk aan openstaande facturen, achterstallige huur, niet betaalde alimentatie, etc. Heeft u de schuldenaar in kwestie al voor de zoveelste keer herinnerd? Dan wordt het de hoogste tijd om een incassobureau regio Den Haag in te schakelen. Een incassobureau kan proberen de schulden voor u te incasseren.

Deurwaarder Den Haag vs. incassobureau Den Haag

Bij het woord incasso of incasseren denkt men vaak aan een incassobureau. Een incassobureau is een bureau dat achter uw geld aangaat. En voor velen lijkt het inschakelen van een incassobureau in de regio Den Haag een minder ingrijpende stap dan het inschakelen van een deurwaarder. Echter heeft een incassobureau beperkte juridische mogelijkheden, geen wettelijke regelgeving en ontbreekt het aan overheidstoezicht. Oftewel, met alleen een incassobureau komt u er niet altijd en weet u niet hoe vaak en op welke wijze uw schuldenaar wordt gesommeerd te betalen. Voor eventuele gerechtelijke vervolgstappen of beslaglegging moet een incassobureau altijd een deurwaarder inschakelen.

Een deurwaarder heeft wel wettelijke bevoegdheden. Een deurwaarder is de enige partij die wettelijk gezien ambtshandelingen kan verrichten, zoals het betekenen van een dagvaarding, het incasseren van vonnissen of het leggen van beslag. Het is dus in veel gevallen efficiënter, effectiever en slimmer om direct te kiezen voor een deurwaarder dan een incassobureau voor uw incasso in Den Haag.

Wij helpen u graag

Bent u het zat dat uw schuldenaar weigert te betalen? Neem dan contact met ons op. De Voordeligste Deurwaarder helpt u graag het geld te incasseren, waar u recht op heeft. En dit doen we snel, daadkrachtig én effectief. Wij zorgen ervoor dat u niet langer op uw geld moet wachten dan nodig.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Anonieme alimentatie gerechtigde
's-Hertogenbosch

Er is niks zo vervelend als achter je eigen geld aan moeten zitten. Zeker niet als blijkt dat je ook daar weer geld voor moet betalen. Wat een opluchting was het om bij De Voordeligste Deurwaarder wél waar voor je geld te krijgen. Ik hoop hem nooit meer nodig te hebben, maar als ik deurwaarder Jurgen nodig heb, dan twijfel ik geen seconde!!

Felix Barenholz
MKB Media, Maren-Kessel

Hartelijk dank!!

Ondanks ‘de reden’ (wanbetaler) om met jullie te werken was dit echt verrassend ‘plezierig’..
Vanaf het moment dat ik na lang wikken en wegen de vordering aan jullie uit handen gaf viel er een last van mn schouders. Eindelijk rust, niet meer de dagelijkse irritatie, niet meer die negatieve energie.
Eindelijk iemand anders die het voor me gaat oplossen (als dat kan).
En warempel!..Jullie bewijzen dat het kan. Na zelf maanden , zonder resultaat, bezig geweest te zijn de klant te manen etc lukt het jullie om in twee fasen alles te incasseren. Zonder gedoe!
En constant werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en waren jullie altijd bereikbaar als ik een vraag had.
Kan niet anders dan n groot compliment geven en zou bijna zeggen ‘op naar de volgende ‘..:-)

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies