Incassobureau Den Haag

Helaas komt het nog steeds voor dat u als ondernemer óf als particulier achter het geld dat u toekomt aan moet gaan. Denk aan openstaande facturen, achterstallige huur, niet betaalde alimentatie, etc. Heeft u de schuldenaar in kwestie al voor de zoveelste keer herinnerd? Dan wordt het de hoogste tijd om een incassobureau regio Den Haag in te schakelen. Een incassobureau kan proberen de schulden voor u te incasseren.

Deurwaarder Den Haag vs. incassobureau Den Haag

Bij het woord incasso of incasseren denkt men vaak aan een incassobureau. Een incassobureau is een bureau dat achter uw geld aangaat. En voor velen lijkt het inschakelen van een incassobureau in de regio Den Haag een minder ingrijpende stap dan het inschakelen van een deurwaarder. Echter heeft een incassobureau beperkte juridische mogelijkheden, geen wettelijke regelgeving en ontbreekt het aan overheidstoezicht. Oftewel, met alleen een incassobureau komt u er niet altijd en weet u niet hoe vaak en op welke wijze uw schuldenaar wordt gesommeerd te betalen. Voor eventuele gerechtelijke vervolgstappen of beslaglegging moet een incassobureau altijd een deurwaarder inschakelen.

Een deurwaarder heeft wel wettelijke bevoegdheden. Een deurwaarder is de enige partij die wettelijk gezien ambtshandelingen kan verrichten, zoals het betekenen van een dagvaarding, het incasseren van vonnissen of het leggen van beslag. Het is dus in veel gevallen efficiënter, effectiever en slimmer om direct te kiezen voor een deurwaarder dan een incassobureau voor uw incasso in Den Haag.

Wij helpen u graag

Bent u het zat dat uw schuldenaar weigert te betalen? Neem dan contact met ons op. De Voordeligste Deurwaarder helpt u graag het geld te incasseren, waar u recht op heeft. En dit doen we snel, daadkrachtig én effectief. Wij zorgen ervoor dat u niet langer op uw geld moet wachten dan nodig.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Erik de Jong
Harderwijk

Ik wilde graag zelf, dus zonder advocaat, de dagvaarding schrijven. Jurgen stuurde me heldere, beknopte informatie hoe ik dat kon doen. Vervolgens gaf zijn jurist de “finishing touch” en werd de dagvaarding bezorgd. Alles ging snel, goed en goedkoop. Geweldig!

Kim Lindeman | Bus van Zus
Veghel

Jurgen is een erg toegankelijk persoon, zeer duidelijk en open. Geeft de verschillende mogelijkheden duidelijk aan.
De voordeligste deurwaarder raad ik zeker aan.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies