Deurwaarder Haarlem

Een deurwaarder speelt een belangrijke rol wanneer u een vordering bij een klant open hebt staan, die niet betaald wordt. Ondanks dat het de relatie met uw klant op scherp zet, en het ook altijd geld kost, is er soms geen andere mogelijkheid meer dan het inschakelen van een deurwaarder voor uw incasso vordering in Haarlem. Voordat u een deurwaarder inschakelt, is er vaak al het één en ander gebeurd. U heeft diverse betalingsherinneringen en aanmaningen gestuurd, soms zelfs ook al een incassobureau ingeschakeld? Maar blijft tot dusver een reactie van de schuldenaar uit? De Voordeligste Deurwaarder kan u helpen om het geld waar u recht op heeft, te incasseren.

Deurwaarder Haarlem vs. incassobureau Haarlem

Vaak wordt gedacht dat men eerst een incassobureau moet inschakelen. Dat is niet zo!  U doet er verstandig aan om direct en rechtstreeks een deurwaarder in te schakelen. Het voordeel van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau is dat een deurwaarder wettelijke bevoegdheden heeft. Dit houdt in dat een incassobureau een schuldenaar alleen maar kan en mag verzoeken te betalen. Ze hebben geen figuurlijke stok om mee te slaan die de deurwaarder wel heeft, denk aan beslagleggingsmogelijkheden. Voor het betekenen van een dagvaarding of het beslag leggen op vermogen, inkomen of bezittingen, is er altijd een deurwaarder nodig. Dat komt omdat een incassobureau dit simpelweg niet zelfstandig mag doen.

Hulp nodig? Neem contact met ons op

Of u nu als particulier of bedrijf op zoek bent naar een deurwaarder in de regio Haarlem: De Voordeligste Deurwaarder staat graag voor u klaar. Ondanks dat ons hoofdkantoor in Den Bosch gevestigd is, kunnen wij door onze landelijke dekking ook bij u in Haarlem snel ter plaatse zijn. Het fijne aan onze deurwaarders is dat zij altijd maatschappelijk verantwoord incasseren. Dit betekent dat ze niet alleen oog hebben voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de schuldenaar in kwestie.

Wilt u meer informatie over onze incassomogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw incasso opdracht in Haarlem.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Anonieme alimentatie gerechtigde
's-Hertogenbosch

Er is niks zo vervelend als achter je eigen geld aan moeten zitten. Zeker niet als blijkt dat je ook daar weer geld voor moet betalen. Wat een opluchting was het om bij De Voordeligste Deurwaarder wél waar voor je geld te krijgen. Ik hoop hem nooit meer nodig te hebben, maar als ik deurwaarder Jurgen nodig heb, dan twijfel ik geen seconde!!

Hans Robijn
Meppel

Na een eerste uiterst plezierig telefoontje met de heer Zuurman ben ik met hem in zee gegaan. Het dossier werd vervolgens adequaat opgepakt door zijn kantoorgenoot waarmee het ook prettig was contact te hebben. Het belangrijkste van alles, het correct en tijdig uitvoeren van de gemaakte afspraken mankeerde ook niets aan. Na het betekenen van de dagvaarding werd ik keurig netjes gebeld dat dit was gebeurd waarna 1 werkdag later per e-mail de stukken bij mij binnen kwamen met uitleg hoe verder te handelen. Kortom keurig en tijdig afgehandeld allemaal tegen een alleszins redelijk tarief. Ik hoop het niet maar wanneer nodig . iets dat ik niet uitsluit, weet ik De voordeligste deurwaarder zeker weer te vinden.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies