Deurwaarder Haarlem

Een deurwaarder speelt een belangrijke rol wanneer u een vordering bij een klant open hebt staan, die niet betaald wordt. Ondanks dat het de relatie met uw klant op scherp zet, en het ook altijd geld kost, is er soms geen andere mogelijkheid meer dan het inschakelen van een deurwaarder voor uw incasso vordering in Haarlem. Voordat u een deurwaarder inschakelt, is er vaak al het één en ander gebeurd. U heeft diverse betalingsherinneringen en aanmaningen gestuurd, soms zelfs ook al een incassobureau ingeschakeld? Maar blijft tot dusver een reactie van de schuldenaar uit? De Voordeligste Deurwaarder kan u helpen om het geld waar u recht op heeft, te incasseren.

Deurwaarder Haarlem vs. incassobureau Haarlem

Vaak wordt gedacht dat men eerst een incassobureau moet inschakelen. Dat is niet zo!  U doet er verstandig aan om direct en rechtstreeks een deurwaarder in te schakelen. Het voordeel van een deurwaarder ten opzichte van een incassobureau is dat een deurwaarder wettelijke bevoegdheden heeft. Dit houdt in dat een incassobureau een schuldenaar alleen maar kan en mag verzoeken te betalen. Ze hebben geen figuurlijke stok om mee te slaan die de deurwaarder wel heeft, denk aan beslagleggingsmogelijkheden. Voor het betekenen van een dagvaarding of het beslag leggen op vermogen, inkomen of bezittingen, is er altijd een deurwaarder nodig. Dat komt omdat een incassobureau dit simpelweg niet zelfstandig mag doen.

Hulp nodig? Neem contact met ons op

Of u nu als particulier of bedrijf op zoek bent naar een deurwaarder in de regio Haarlem: De Voordeligste Deurwaarder staat graag voor u klaar. Ondanks dat ons hoofdkantoor in Den Bosch gevestigd is, kunnen wij door onze landelijke dekking ook bij u in Haarlem snel ter plaatse zijn. Het fijne aan onze deurwaarders is dat zij altijd maatschappelijk verantwoord incasseren. Dit betekent dat ze niet alleen oog hebben voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de schuldenaar in kwestie.

Wilt u meer informatie over onze incassomogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw incasso opdracht in Haarlem.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Mees van der Wiel
Spijkenisse

Voor ons was dit de eerste keer dat wij (helaas) een deurwaarder moesten inschakelen i.v.m. niet betaalde gelden. Nadat wij dankzij de goede instructies zelf de dagvaardiging hadden opgesteld, is deze door De Voordeligste Deurwaarder betekend. Nadat de rechtbank ons in het gelijk had gesteld, heeft De Voordeligste Deurwaarder het vonnis betekend en ervoor gezorgd dat alle kosten alsnog betaald zijn. Hierbij konden wij via de portal van De Voordeligste Deurwaarder goed inzicht houden in het proces. Uiteraard hopen wij nooit meer van een deurwaarder gebruik te hoeven maken, maar als het nodig is, is De Voordeligste Deurwaarder weer onze eerste keus.

Sjef de Wit
Den Haag

hr Zuurman is een uiterst professionele deurwaarder, tegelijkertijd een heel vriendelijk mens om mee samen te werken. De informatie van dit kantoor is volledig en de werkwijze is erg transparant. Mocht U ooit in de situatie komen, dat een deurwaarder noodzakelijk is, dan kunnen wij deze Organisatie van harte aanbevelen. Dit geldt ook voor Dhr J Zuurman privé.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies