Deurwaarder Emmen

De Voordeligste Deurwaarder Emmen incasseert uw vordering snel. Met ons hoofdkantoor zitten wij in Den Bosch, maar wij kunnen ook bij u in Emmen snel terplekke zijn. We kunnen onder andere het volgende voor u betekenen: het complete incassotraject overnemen, debiteurenbeheer, (conservatoire of executoriale) beslaglegging, het betekenen van een dagvaarding of u voorzien van juridisch advies en ondersteuning. We werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers, zoals mkb bedrijven, zzp’ers, stichtingen en veel particulieren. Daardoor hebben wij ervaring in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, branches alsook in de particuliere sector. Denk aan het incasseren van alimentatie, huurschulden (inclusief de ontruiming) of verstrekte geldleningen die niet worden terugbetaald.

Een snelle, daadkrachtige werkwijze

Als deurwaarder in de regio Emmen hebben wij een snelle, daadkrachtige werkwijze. Door een doortastend optreden zorgen wij ervoor dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft. Onze aanpak is pragmatisch en doelgericht. En dankzij onze landelijke dekking kunnen wij (indien gewenst of noodzakelijk) snel en flexibel optreden. Ook bij u in Emmen kan een deurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder snel bij u op locatie zijn. Korte lijnen en ruime openingstijden garanderen een uitstekende bereikbaarheid. Zelfs buiten kantoortijden en in het weekend kunt u ons telefonisch bereiken en denken we graag met u mee naar een praktische oplossing.

Schakel dé deurwaarder regio Emmen in

De Voordeligste Deurwaarder is dé deurwaarder in de regio Emmen. Onze naam zegt het al: wij zijn de voordeligste deurwaarder die u kunt inschakelen voor uw zakelijke of particuliere incasso opdracht in Emmen. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers en daar voegen we ook graag die van u aan toe.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of incasseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over onze mogelijkheden. Bent u overtuigd van onze voordelen als deurwaarder regio Emmen? Neem contact met ons op, dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Felix Barenholz
MKB Media, Maren-Kessel

Hartelijk dank!!

Ondanks ‘de reden’ (wanbetaler) om met jullie te werken was dit echt verrassend ‘plezierig’..
Vanaf het moment dat ik na lang wikken en wegen de vordering aan jullie uit handen gaf viel er een last van mn schouders. Eindelijk rust, niet meer de dagelijkse irritatie, niet meer die negatieve energie.
Eindelijk iemand anders die het voor me gaat oplossen (als dat kan).
En warempel!..Jullie bewijzen dat het kan. Na zelf maanden , zonder resultaat, bezig geweest te zijn de klant te manen etc lukt het jullie om in twee fasen alles te incasseren. Zonder gedoe!
En constant werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en waren jullie altijd bereikbaar als ik een vraag had.
Kan niet anders dan n groot compliment geven en zou bijna zeggen ‘op naar de volgende ‘..:-)

Mathijs Smit
Make or Buy, 's-Hertogenbosch

Prima no cure no pay oplossing als klanten je facturen niet betalen. Goede informatie over het proces en eventuele vervolgstappen. Alles via telefoon en digitaal, dus kost weinig tijd.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies