Deurwaarder Emmen

De Voordeligste Deurwaarder Emmen incasseert uw vordering snel. Met ons hoofdkantoor zitten wij in Den Bosch, maar wij kunnen ook bij u in Emmen snel terplekke zijn. We kunnen onder andere het volgende voor u betekenen: het complete incassotraject overnemen, debiteurenbeheer, (conservatoire of executoriale) beslaglegging, het betekenen van een dagvaarding of u voorzien van juridisch advies en ondersteuning. We werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers, zoals mkb bedrijven, zzp’ers, stichtingen en veel particulieren. Daardoor hebben wij ervaring in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, branches alsook in de particuliere sector. Denk aan het incasseren van alimentatie, huurschulden (inclusief de ontruiming) of verstrekte geldleningen die niet worden terugbetaald.

Een snelle, daadkrachtige werkwijze

Als deurwaarder in de regio Emmen hebben wij een snelle, daadkrachtige werkwijze. Door een doortastend optreden zorgen wij ervoor dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft. Onze aanpak is pragmatisch en doelgericht. En dankzij onze landelijke dekking kunnen wij (indien gewenst of noodzakelijk) snel en flexibel optreden. Ook bij u in Emmen kan een deurwaarder van De Voordeligste Deurwaarder snel bij u op locatie zijn. Korte lijnen en ruime openingstijden garanderen een uitstekende bereikbaarheid. Zelfs buiten kantoortijden en in het weekend kunt u ons telefonisch bereiken en denken we graag met u mee naar een praktische oplossing.

Schakel dé deurwaarder regio Emmen in

De Voordeligste Deurwaarder is dé deurwaarder in de regio Emmen. Onze naam zegt het al: wij zijn de voordeligste deurwaarder die u kunt inschakelen voor uw zakelijke of particuliere incasso opdracht in Emmen. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers en daar voegen we ook graag die van u aan toe.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of incasseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over onze mogelijkheden. Bent u overtuigd van onze voordelen als deurwaarder regio Emmen? Neem contact met ons op, dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Jeroen Jansen
J. Jansen Schilderwerken, Oijen

Ik kan u DeVoordeligsteDeurwaarder.nl aanbevelen omdat zij…..Op een adequate manier, maar ook met gevoel voor mensen de zaak ter hand nemen.
Jurgen is iemand die naar mijn beleving op een vriendelijke en meedenkende manier naar beide partijen toe geschillen weet op te lossen, waarbij hij het belang van beide partijen niet uit het oog verliest.
In mijn geval ging het om een kleine vordering van 300 euro die al maanden sudderde en af en toe boven kwam, na enkele herinneringen en wat sms contact dutte het weer in, tot ik Jurgen leerde kennen.
Hij nam de zaak ter harte en zorgde dat er schot in de zaak kwam door er boven op te blijven op die kenmerkende manier van hem, vriendelijk maar wel doelgericht.
dit zorgde ervoor dat de klant binnen een week betaalde, waarbij beide partijen zich konden vinden in het resultaat.
Jurgen, nogmaals hartelijk dank.

Remco Beekman
Brabantsche Worstenbroodjes, Den Bosch

Ik dacht dat een deurwaarder te duur was voor kleine bedrijven. Foutje. Devoordeligstedeurwaarder.nl/ Jurgen Zuurman zoekt ook voor mijn kleine bedrijf echt mee naar de beste en voordeligste oplossing om mijn factuur betaald te krijgen.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 34 recensies