Deurwaarder Bergen op Zoom

Of u nu als particulier, zzp’er, stichting of bedrijf recht heeft op (terug) betaling van uw geldlening, alimentatie, huurpenningen of factuur: u wilt natuurlijk niets liever dan dat u snel over het geld kan beschikken waar u recht op heeft. Dankzij hun ruime wettelijke bevoegdheden kunnen de deurwaarders van De Voordeligste Deurwaarder altijd snel en daadkrachtig voor u optreden. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers, dus als wij het niet kunnen incasseren kan niemand het. Bent u op zoek naar een deurwaarder in de regio Bergen op Zoom? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We opereren landelijk vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch en kunnen als dat wenselijk of noodzakelijk is, binnen een paar uur in de regio Bergen op Zoom ter plaatse zijn.

De bevoegdheden van een deurwaarder regio Bergen op Zoom

Wanneer er in een incassodossier moet worden geprocedeerd bij de rechter, heeft een deurwaarder een belangrijke taak. Hij of zij moet dan namelijk een dagvaarding uitbrengen (overhandigen aan de gedaagde partij) en er dus voor zorgen dat de dagvaarding bij de gedaagde terechtkomt. Zo weet de rechter namelijk zeker dat de gedaagde kennis heeft genomen van de dagvaarding én correct is opgeroepen om op de zitting zijn kant van het geschil te vertellen.

Naast het uitbrengen van een dagvaarding heeft een deurwaarder nog meer (ambtelijke) bevoegdheden: beslag leggen op de bankrekeningen, het salaris of (on)roerende goederen (auto, caravan of inboedel), het ontruimen van een huurwoning of het openbaar verkopen van in beslag genomen goederen.

Schakel De Voordeligste Deurwaarder in

Bent u op zoek naar een snelle, daadkrachtige, effectieve én voordelige deurwaarder voor uw incassozaak in Bergen op Zoom? Schakel dan De Voordeligste Deurwaarder in. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een voordelige, maar ook van een eerlijke en transparante prijs. Wij zorgen er altijd voor dat uw financiële risico beperkt blijft.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Maarten van Ingen
Watson Law, Den Bosch

“Wij moeten er van op aan kunnen dat de ambtshandelingen op het afgesproken tijdstip worden uitgevoerd. Daarbij gaat het soms om ambtshandelingen die complex zijn of niet alledaags en meer verlangen van de kennis en kunde van de deurwaarder. Onze cliënten gaan voor de kwaliteit en niet voor de prijs. Niettegenstaande de handelsnaam, die de focus lijkt te hebben op de prijs in plaats van de kwaliteit, zijn wij zeer tevreden over de bereikbaarheid, snelheid van handelen, flexibiliteit en kunde van deurwaarder Zuurman. Als die kwaliteit dan ook goedkoop blijkt is het mooi meegenomen.”

Rex Schothorst
Saltsjöbaden

In mijn geval ging het om internet fraude: wel betaald maar niet geleverd. Dit is professioneel opgepakt en de schade is uiteindelijk via een gerechtelijke procedure toegekend en in termijnen geïnd.

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies