Deurwaarder Bergen op Zoom

Of u nu als particulier, zzp’er, stichting of bedrijf recht heeft op (terug) betaling van uw geldlening, alimentatie, huurpenningen of factuur: u wilt natuurlijk niets liever dan dat u snel over het geld kan beschikken waar u recht op heeft. Dankzij hun ruime wettelijke bevoegdheden kunnen de deurwaarders van De Voordeligste Deurwaarder altijd snel en daadkrachtig voor u optreden. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers, dus als wij het niet kunnen incasseren kan niemand het. Bent u op zoek naar een deurwaarder in de regio Bergen op Zoom? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We opereren landelijk vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch en kunnen als dat wenselijk of noodzakelijk is, binnen een paar uur in de regio Bergen op Zoom ter plaatse zijn.

De bevoegdheden van een deurwaarder regio Bergen op Zoom

Wanneer er in een incassodossier moet worden geprocedeerd bij de rechter, heeft een deurwaarder een belangrijke taak. Hij of zij moet dan namelijk een dagvaarding uitbrengen (overhandigen aan de gedaagde partij) en er dus voor zorgen dat de dagvaarding bij de gedaagde terechtkomt. Zo weet de rechter namelijk zeker dat de gedaagde kennis heeft genomen van de dagvaarding én correct is opgeroepen om op de zitting zijn kant van het geschil te vertellen.

Naast het uitbrengen van een dagvaarding heeft een deurwaarder nog meer (ambtelijke) bevoegdheden: beslag leggen op de bankrekeningen, het salaris of (on)roerende goederen (auto, caravan of inboedel), het ontruimen van een huurwoning of het openbaar verkopen van in beslag genomen goederen.

Schakel De Voordeligste Deurwaarder in

Bent u op zoek naar een snelle, daadkrachtige, effectieve én voordelige deurwaarder voor uw incassozaak in Bergen op Zoom? Schakel dan De Voordeligste Deurwaarder in. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een voordelige, maar ook van een eerlijke en transparante prijs. Wij zorgen er altijd voor dat uw financiële risico beperkt blijft.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Bart van der Beek
Lopik

Een zeer prettig toegewijd en deskundig deurwaarders bureau. Meerdere zaken die best nog lastig waren zijn snel efficiënt in goed overleg afgehandeld. Ook de weg naar de rechter en het innen van de vordering, zelf ook met oog voor de tegenpartij zodat deze uiteindelijk meewerkt. Een unieke ervaring die ik iedereen die lastige vorderingen heeft kan aanraden.

Felix Barenholz
MKB Media, Maren-Kessel

Hartelijk dank!!

Ondanks ‘de reden’ (wanbetaler) om met jullie te werken was dit echt verrassend ‘plezierig’..
Vanaf het moment dat ik na lang wikken en wegen de vordering aan jullie uit handen gaf viel er een last van mn schouders. Eindelijk rust, niet meer de dagelijkse irritatie, niet meer die negatieve energie.
Eindelijk iemand anders die het voor me gaat oplossen (als dat kan).
En warempel!..Jullie bewijzen dat het kan. Na zelf maanden , zonder resultaat, bezig geweest te zijn de klant te manen etc lukt het jullie om in twee fasen alles te incasseren. Zonder gedoe!
En constant werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en waren jullie altijd bereikbaar als ik een vraag had.
Kan niet anders dan n groot compliment geven en zou bijna zeggen ‘op naar de volgende ‘..:-)

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 45 recensies