Deurwaarder Bergen op Zoom

Of u nu als particulier, zzp’er, stichting of bedrijf recht heeft op (terug) betaling van uw geldlening, alimentatie, huurpenningen of factuur: u wilt natuurlijk niets liever dan dat u snel over het geld kan beschikken waar u recht op heeft. Dankzij hun ruime wettelijke bevoegdheden kunnen de deurwaarders van De Voordeligste Deurwaarder altijd snel en daadkrachtig voor u optreden. Wij incasseren ruim 90% van onze incassodossiers, dus als wij het niet kunnen incasseren kan niemand het. Bent u op zoek naar een deurwaarder in de regio Bergen op Zoom? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We opereren landelijk vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch en kunnen als dat wenselijk of noodzakelijk is, binnen een paar uur in de regio Bergen op Zoom ter plaatse zijn.

De bevoegdheden van een deurwaarder regio Bergen op Zoom

Wanneer er in een incassodossier moet worden geprocedeerd bij de rechter, heeft een deurwaarder een belangrijke taak. Hij of zij moet dan namelijk een dagvaarding uitbrengen (overhandigen aan de gedaagde partij) en er dus voor zorgen dat de dagvaarding bij de gedaagde terechtkomt. Zo weet de rechter namelijk zeker dat de gedaagde kennis heeft genomen van de dagvaarding én correct is opgeroepen om op de zitting zijn kant van het geschil te vertellen.

Naast het uitbrengen van een dagvaarding heeft een deurwaarder nog meer (ambtelijke) bevoegdheden: beslag leggen op de bankrekeningen, het salaris of (on)roerende goederen (auto, caravan of inboedel), het ontruimen van een huurwoning of het openbaar verkopen van in beslag genomen goederen.

Schakel De Voordeligste Deurwaarder in

Bent u op zoek naar een snelle, daadkrachtige, effectieve én voordelige deurwaarder voor uw incassozaak in Bergen op Zoom? Schakel dan De Voordeligste Deurwaarder in. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een voordelige, maar ook van een eerlijke en transparante prijs. Wij zorgen er altijd voor dat uw financiële risico beperkt blijft.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Nick de Winter
Zoeterwoude

Na een lange privé strijd over geld had ik de moed opgegeven om het ooit nog terug te zien. Meer dan kwaad en teleurgesteld kon ik niet zijn op de persoon in kwestie. Toen ben ik opzoek gegaan naar een deurwaarder die hopelijk mijn probleem kon oplossen. Ik kwam terecht bij de voordeligste deurwaarder. Ik heb verder (gelukkig) geen vergelijking met een andere deurwaarder maar mijn ervaring met de voordeligste deurwaarder is zeer positief. Ze hebben voor mij al het geld wat ik nog tegoed had terug gevorderd. Daarnaast waren ze goed te bereiken via telefoon en mail. Als ik tussentijds vragen had werd deze altijd netjes beantwoord. Als enige aandachtpunt had ik dat ik niet altijd op de hoogte werd gehouden van de vordering van de zaak. Nu hebben ze een klanten portaal waarin alles word bijgehouden. Dit maakt het een stuk overzichtelijker.

P. Jansen
Geleen

Na jaren liggen te sukkelen met een domme mevrouw Peters van het domme gerechtsdeurwaarderskantoor Vaessen te Sittard..pfff. ben ik eindelijk bij De Voordeligste Deurwaarder Den Bosch terecht gekomen .. en HIEP HIEP HOERA MIJN VORDERING IS BINNEN !!! Dit is pas KWALITEIT !! TOPPIE gegaan, petje af voor Jurgen en zijn TEAM !! groet Pierre

Meest gestelde vragen

  • Hoe ziet een incassoprocedure eruit?
  • Kan ik jullie inschakelen op basis van no cure no pay?
  • Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?
  • Wat doet een deurwaarder?
  • Wat is een (on)betwiste vordering?
  • Wat zijn de kosten van een deurwaarder?
  • Welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?
Lees meer FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 41 recensies