De voordeligste (gerechts)deurwaarder in Den Bosch
Bel ons: 073 203 22 22 - dagelijks tussen 08.00 en 20.00 uur - ook in het weekend!
Incassobureau goedkope deurwaarder ncnp

Daadkrachtige Incasso voor uw onbetaalde factuur

Daadkrachtige Incasso

De deurwaarder zal uw schuldenaar in eerste instantie telefonisch, per e-mail en schriftelijk benaderen, soms is het sturen van één deurwaardersbrief al voldoende om uw vordering betaald te krijgen of om een betalingsregeling te treffen.

Betaalt uw klant nog steeds niet of laat uw klant niets van zich horen? Dan heeft u twee mogelijkheden. U kunt het erbij laten zitten óf u legt uw vordering voor aan de rechter. Wilt u verder geen stappen ondernemen, dan kunt u uw vordering kosteloos intrekken. Met andere woorden: onze dienstverlening is tot dat moment gratis.

Onbetaalde factuur oplossenOns deurwaarderskantoor biedt u een extra service. In plaats van een eerste contact via brief, e-mail of telefoon, kunt u er ook voor kiezen om direct te starten met een bezoek van de deurwaarder aan uw relatie. Deze service kost u slechts € 75,-.

Deze manier heeft veel voordelen. Uw schuldenaar wordt direct met de deurwaarder geconfronteerd en kan uitleggen waarom er niet is betaald. Dat is nuttig bij een eventuele gerechtelijke procedure. Daarnaast kan de deurwaarder ter plaatse inschatten welke verhaalsmogelijkheden er zijn.