De voordeligste (gerechts)deurwaarder in Den Bosch
Bel ons: 073 203 22 22 - dagelijks tussen 08.00 en 20.00 uur - ook in het weekend!
Nemo Amsterdam

De 10 voordelen van de voordeligste deurwaarder.nl

1. Geld toe bij een geslaagde incasso: uw voordeel: 10% provisie!

Gerechtsdeurwaarderskantoren die met ons samenwerken, besparen onder andere op hun reclame- en acquisitiekosten. Dat voordeel geven zij aan u terug in de vorm van een retourprovisie. Bij een geslaagde incasso ontvangt u niet alleen de geïncasseerde vordering en de wettelijke rente. U ontvangt ook nog een bonus van 10% van de door uw klant betaalde incassokosten!

2. Deskundig (juridisch) advies van een beëdigd gerechtsdeurwaarder

Ing. Jurgen Zuurman is in 2010 beëdigd als deurwaarder door de rechtbank van Rotterdam. Hij heeft veel ervaring met het innen van onbetaalde facturen. Sinds 2005 is hij werkzaam in de deurwaardersbranche en heeft voor verschillende deurwaarderskantoren gewerkt. Jurgen legt u kosteloos en in begrijpelijke taal uit wat de mogelijkheden, kosten en juridische opties zijn om uw vordering betaald te krijgen.

3. Geen abonnement, administratie- of dossierkosten

Dien uw incasso gratis en vrijblijvend bij ons in! U hoeft bij de voordeligste deurwaarder.nl geen abonnement af te sluiten en u betaalt geen administratie- of dossierkosten om uw vordering uit handen te geven. Veel deurwaarderskantoren berekenen die kosten juist wel. Lukt het niet om uw vordering te incasseren en wilt u naar de rechter om uw vordering alsnog betaald te krijgen? Dan bent u ons een kostenvoorschot verschuldigd. Dat is zo bij ieder deurwaarderskantoor in Nederland.

4. Goedkoper dan een regulier gerechtsdeurwaarderskantoor

Indien u uw vordering wilt innen via de rechter, dan zijn deurwaarderskantoren wettelijk verplicht om een kostenvoorschot te vragen. Dit voorschot bestaat uit de griffierechten en de kosten voor ambtshandelingen. Wij bieden u een voordeling all inclusive tarief. De All Inclusive Deal omvat de griffierechten en deurwaarderskosten. Dit bedrag is het enige kostenrisico dat u loopt. Dus geen dure nota’s achteraf! U krijgt bij een geslaagde incasso dit betaalde voorschot terug!

De All Incusive Deal:

  • Voor onbetwiste vorderingen lager dan € 500,- is het tarief € 295,-
  • Voor onbetwiste vorderingen hoger dan € 500,- maar lager dan € 12.500,- is het tarief € 749,-
  • Voor vorderingen boven de € 12.500,- krijgt u een voorstel op maat

Van zelfsprekend proberen wij alle kosten op uw relatie te verhalen!

Als uw relatie verweer voert op uw vordering is er geen sprake van een onbetwiste vordering. Dan gaat het om een betwiste vordering. Het verweer moet weerlegd worden. Een deskundige jurist weerlegt het verweer van uw klant met juridische argumenten. De tijd, die dat vergt, wordt bij u in rekening gebracht. De kosten hiervan bedragen € 99,- per uur. Vanzelfsprekend wordt altijd geprobeerd om ook deze kosten te verhalen op uw schuldenaar. Helaas lukt dit niet altijd.

5. Persoonlijke aandacht voor uw vordering

Als uw vordering bij ons binnenkomt, wordt deze kosteloos beoordeeld door een beëdigd deurwaarder. Indien noodzakelijk nemen wij contact met u op over de haalbaarheid van uw vordering. Belangrijk: lever zoveel mogelijk gegevens over uw incasso aan!

Wij nemen uw vordering direct in behandeling en sommeren uw schuldenaar om te betalen. Heeft u in de tussentijd inhoudelijke vragen over uw dossier? U kunt deze stellen aan uw dossierbehandelaar. Als uw vordering wordt betwist of uw klant weigert te betalen, dan kunt u kiezen voor een gerechtelijk traject. Vanzelfsprekend worden de mogelijkheden, risico’s en kosten hiervan duidelijk met u besproken.

6. Professioneel en respectvol contact met uw wederpartij

Wij gaan efficiënt, effectief en daadkrachtig voor u aan het werk. Wij onderhouden het contact met uw klant op respectvolle en professionele wijze. Zo loopt u geen risico om het goede contact met uw zakelijke relatie te verliezen. Als er afspraken worden gemaakt met uw klant (bijvoorbeeld over de betaling), dan worden deze altijd schriftelijk vastgelegd en bevestigd.

7. Laagdrempelig contact

Het is vaak lastig om te beoordelen hoeveel tijd het vergt om uw vordering te incasseren en met welke kosten u wellicht te maken krijgt. Soms heeft u binnen een paar dagen uw geld en soms moet u daar een jaar op wachten. U kunt bij ons altijd terecht voor een helder antwoord in begrijpelijke taal. Vaak heeft u direct contact met de deurwaarder zelf.

8. Landelijk netwerk

Wist u dat een deurwaarder pas sinds 2001 zijn werkzaamheden mag verrichten in het hele land? Van Groningen tot Maastricht en van Den Haag tot Enschede. Wij kunnen dus elk adres in Nederland bezoeken.

9. Snelle en daadkrachtige werkwijze

Korte communicatielijnen en daadkrachtige oplossingen. Dit typeert De Voordeligste Deurwaarder.nl. Wij geven een snelle terugkoppeling van de behaalde resultaten. Onze medewerkers kennen uw naam en weten precies wat de status is van uw vordering. Ze denken proactief met u mee, tonen initiatief en komen met passende oplossingen. Deze manier van werken bevordert een snelle doorlooptijd van uw dossier!

10. Direct online uw vordering indienen

U kunt zich eenvoudig online aanmelden als klant. Daarna kunt u onbeperkt en gratis uw onbetaalde facturen aanleveren. Na ontvangst van uw vordering controleren wij alle gegevens. U ontvangt een e-mail ter bevestiging. Wij gaan direct voor u aan de slag. Wij nemen per mail, brief of telefoon contact op met uw schuldenaar. Indien u dat wenst, bezoekt de deurwaarder persoonlijk uw relatie.