Dion Goos

Functie:Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder
Verantwoordelijk voor:Alle ambtelijke werkzaamheden binnen ons kantoor. Daarnaast help ik mijn collega’s indien nodig met lastige juridische vraagstukken in bijvoorbeeld het executie- en beslagrecht.
Krijgt voldoening uit:Juridisch complexe zaken opdelen in eenvoudige en begrijpelijk stukken. Eveneens krijg ik voldoening uit situaties waarin een eenvoudige oplossing niet voor de hand ligt, tot een goede pragmatische oplossing te kunnen brengen.
Wil graag:Zorgen dat wanneer iemand ergens recht op heeft, dit ook daadwerkelijk krijgt.

Ik ben geboren en getogen in Breda. Kort na het afronden van de Havo ben ik zonder enige ervaring gaan werken op een gerechtsdeurwaarderskantoor als incassomedewerker. Als snel kreeg ik veel affiniteit met het deurwaarders vak en wist ik dat ik verder wilde groeien tot gerechtsdeurwaarder. Vervolgens ben ik de deurwaardersopleiding gaan volgen aan de Hogeschool Utrecht, waarna ik in augustus 2016 ben beëdigd tot toegevoegd-gerechtsdeurwaarder. In deze hoedanigheid rijd ik heel het land door om ambtelijke werkzaamheden te verrichten zoals beslaglegging op auto’s of huisraad maar ook om mensen uit te nodigen voor een gerechtelijke procedure of hen te vertellen dat de rechter een vonnis heeft gewezen. Momenteel studeer ik naast mijn werk, aan de Universiteit te Tilburg om mijn juridische kennis verder uit te breiden.

Dion Goos

Contact

Heeft u nog andere vragen? We beantwoorden ze graag. Bel of e-mail ons direct!

Neem contact op

Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 24 recensies